Изнасилена от чужденци германка скри произхода им, за да не окуражава расизъм

OFFNews 10 юли 2016 в 11:58 14668 11

Изнасилена от чужденци германка скри произхода им, за да не окуражава расизъм

Германска лява активистка е била изнасилена от трима мъже от Близкия изток, но скрила това, за да не предизвика вълна от гняв и ксенофобия. По-късно тя разкрила пред полицията, че е укрила извършителите, съобщава БГНЕС, като се позовава на сп. "Шпигел". 

Пред германското издание 24-годишната Селин Герен споделила, че заради толерантността е казала, че е пострадала от сънародници.

Инцидентът е станал в края на миналата година в град Манхайм, провинция Баден-Вюртемберг. Жената е говорителка на ляворадикалното политическо движение Linksjugend Solid ("Лява младеж - Солид"). Малко след полунощ на 27 септември тя била изнасилена групово от трима мъже на детска площадка. Престъпниците ѝ отмъкнали чантата, след което се скрили.

Герен веднага се обърнала към полицията с оплакване за ограбване. Тя обаче скрила, че нападателите били мигранти и говорили на арабски или фарси. Вместо това Селин казала, че злосторниците говорили немски, а чужденец бил вероятно само един от тях.

Но 12 часа след първите си показания тя се върнала в полицията и разказала цялата истина, след като неин приятел я убедил да го направи. Той й казал, че в същия район, където била изнасилен Селин, неотдавна същото се случило и с друга жена.

Лявата активистка лъжесвидетелствала, мислейки че спасява мигрантите от вълна на гняв, която можела да се надигне от страна на националистически настроените слоеве на обществото. Именно това се бе случило, след като стана известно за масовите сексуални изстъпления от страна на мигранти срещу немкините по време на новогодишните тържества в Кьолн.

Селин била в бежански лагери в иракски Кюрдистан и не искала да стане причина за нов изблик на национализъм и омраза към тях. Затова тя написала писмо до мигрантите и го публикувала на страницата си във Facebook.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12492

11

Jivko Jeliazkov

11.07 2016 в 16:34

Ето така жените рушат цивилизации.

Мъжете им дадоха права, включително и правото да си изберат кой да им отнеме тези права.

13924

10

ScrewIslam

11.07 2016 в 08:58

Левичарството е религия! Религия на идиотите. Тази не е просто луда. Тя е фанатичка.

За да докаже колко е хуманна и колко я е грижа за слабите и бедните, е готова да си жертва тялото.

В тази статия не го пише, но беше публикувала във някакво абсурдно обръщение към измислен имигрант, в който обяснява, че той има право на добър живот. Сладникато и малоумно обръщение на самоубийствена вяра, че изродът е добър и беден, а ние сме длъжни да бъдем толерантни към него. Левичарите имат извратена представа за добро и зло. И в крайна сметка са зли от извратена добродетелност.

21668

8

Руслан

10.07 2016 в 18:41

За какво е отишла в полицията тогава?

25665

7

Victimized

10.07 2016 в 17:29

Какво воле ве чесън , те левите в Германия са кръгли идиоти , пеят мантрите на глобализма , либерализма и правата на всичко дето мърда . Те са леви само защото се борят срещу така наречените крайно десни . Тези леви ги има и в Русия , и там като се проявяват пак ви падат на волето нали ?
Седнете си на гъзовете и си напишете едни опорни точки и си ги следвайте , то че нямате лично мнение е ясно . За вас хората са или леви или десни . За жалост на "вас" хората са много повече , в пъти по комплексни от напъните ви да бъдете "актуални".
Социализма в Германия е прекаран през чувството на вина заради фашизма и е заел такива сложни измерения .
Когато организма е нападнат от вирус , и организма е толерантен към този вирус , вируса побеждава организма . Когато организма е толерантен към лекарство , лекарството го лекува . Толеранса е вид предаване пред неизбежното , приемане на съдбата , там очевидно хората са се предали пред вируса и лекарството , което идват от едно и също място .....

11563

5

Black Wolf

10.07 2016 в 13:45

Типичен пример за малоумието на толерастите в Германия и други държави в Зап. Европа.
Напълно заслужават да да бъдат превзети от мюсюлманите с всички произтичащи последствия... Тъпанари.

12284

3

ДидоВъТъ

10.07 2016 в 12:48

Тия либерални гадове ще ни довършат.
@ Traian Savov -ако е само херпес до седмица е готова.Тая си е вече ходещ венерически плакат.

12830

2

Traian Savov

10.07 2016 в 12:12

честито, вече има херпес..