ФБР отново оневини Хилари Клинтън за имейлите й

ОFFNews 07 ноември 2016 в 10:55 4238 10

Федералното бюро за разследване потвърди решението си от юли, когато установи, че няма основания кандидатът за президент от Демократическата партия Хилари Клинтън да бъде подведена под отговорност за използването на частен сървър за имейли.

В неделя директорът на ФБР Джеймс Коуми заяви, че бюрото няма да промени старото си решение след като разгледа нови имейли по случая, предава NBC.

"На базата на нашата проверка не сме променили извода, до който достигнахме през юли във връзка със секретар Хилъри Клинтън", заяви Коуми.

В края на миналия месец разследването бе възобновено, този път заради новооткрити имейли. Властите намерили съобщенията на лаптоп, използван конгресмена Антъни Уийнър, бивш съпруг на Хума Абедин, която е сред най-приближените до Клинтън съветници. Разкритието е направено случайно по време на акция срещу Уийнър. Смята се, че конгресменът е използвал същия компютър, за да изпраща неприлични съобщения и снимки на непълнолетни момичета, заявяват източници на NBC. 

През юли бюрото реши, че Клинтън се е отнесла непредпазливо при използването на личен сървър за служебна кореспонденция, но няма причина да бъдат повдигнати криминални обвинения.   

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

8

Victimized

07.11 2016 в 15:35

Професоре , шайката на Хилъри е цялата администрация на САЩ, от ФБР, до прокуратурата...
Оказа се, че човек който е донор на фондацията на Клинтън е разследващ ФБР агент по случая с мейлите ....

25665

6

Victimized

07.11 2016 в 14:40

Момчета, подгответе се за трета световна война....

12678

4

ovgun

07.11 2016 в 13:12

Ебем ти и демокрацията, ако на там сме се запътили.