Доналд Тръмп е готов за облекчаване на имиграционните закони

OFFNews 24 август 2016 в 13:51 4131 1

Републиканският кандидат-президент Доналд Тръмп заяви, че е отворен за омекване на позицията си към имиграцията, предава Ройтерс.
 
На събитие на "Фокс Нюз" милиардерът бе запитан дали би променил законодателството в полза на нелегалните имигранти, които допринасят за американското общество, спазват законите и имат деца.

"Определено може да има омекване, защото не искаме да нараним хората", отговори Тръмп. По думите му сред имигрантите има и много добри хора. 

Републиканецът запази твърдата си позиция относно израждането на ограда на границата с Мексико. Той настоя, че съоръжението ще бъде вдигнато,а изграждането му не е толкова трудно в сравнение с Великата китайска стена при наличието на модерна строителна техника.  

По-късно на митинг в Остин, Тексас, Тръмп прехвърли фокуса върху опасността от нелегалните имигранти. Той покани на сцената майки на убити от хора, влезли незаконно в страната. 

Републиканецът продължава да омеква в различни отношения, докато представителят на демократическата партия Хилъри Клинтън увеличава преднината си. Наскоро Тръмп се извини за обидните коментари, които е правил.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови