Американски изтребител се разби в Япония

ОFFNews 22 септември 2016 в 12:05 5909 34

Американски изтребител е катастрофирал край японския остров Окинава, съобщава Си Ен Ен, позовавайки се на източник от японската брегова охрана. 

Изтребителят AV-8 Harrier е излетял от военната база Кадена преди инцидента. Японската брегова охрана е изпратила спасителни екипи в 14 часа местно време, а два часа по-късно е получена информация, че един човек е спасен от мястото на катастрофата. 

Пилотът е катапултирал успешно и е бил спасен от екип на морската пехота на САЩ. Причините за инцидента се разследват. 

Южната префектура Окинава е със засилено присъствие на американски военни, а наличието на бази е причина за напрежение сред местните, припомня Си Ен Ен. През юни десетки хиляди жители протестираха срещу разполагането на военни от САЩ след убийството на местна жена.


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

32

Red or Dead

23.09 2016 в 23:24


“““...Редка, тоя с четворките много злобен бе...““““

Не плашой се, твоите двамцата с декадките вече са се маскирали на храстчета и ще въздадат правдата тази нощ....урунгелът нали разкешвал по 300% за празнична дейност:)))

63994

31

Red or Dead

23.09 2016 в 23:20

““““..... 'чесън' е бил два пъти на Анфилд, между другото..... Бизнес.““““““

Сега ми стана ясно кой бил агента на головия хищник-Божинката:)))
Амчи ти къвто си ми “най-умен...най-красив...най..най...“...нема начин да не си “опраскал“ е тъй шегувкай се....онуй бонбонче...Николетка....като знам какъв си неустоим чаровник...

63994

28

Red or Dead

23.09 2016 в 21:56

О, чеснович, какъв е този внезапен футболен порив, да не си прекалил с ширата;)

Утре мача на мачовете ще е Арсенал-Челси;)

А коментара ти за фланелката на Сталин и Анфийлд е меко казано ДЕБИЛЕН, но успокой се, имал си и далеееееч по-дебилни попадения;)

За твое сведение, хора като Сталин, Путин се радват на ОГРОМНА почит и популярност в цял свят, явно има защо;)

63994

25

Red or Dead

23.09 2016 в 12:30

“““““.....Някой съжалил стария 'чесън' за това, че ти и онея два акаунта някога го обезобразихте, голяма работа....““““““

Ама не спираш със номерата от селските вечеринки......отдавна престана да си забавен....отговарям ти защото се възхищавам на тъпата упоритост, а това си е все пак постижение, нищо, че това ти е единственият арсенал.......пак си е нещо в сравнение с АБСОЛЮТНОТО НИЩО което предлагат платените лакеи от „А за Б„...

Та да уточним, за “тримата скопци“ ли иде реч, или за.....ЕДИН с 3 акаунта(минимум:)))))))))

Виж уточнете дилемата с Е'БАЧИ, горканка сън я не хваща.....ми не може да си устои на чара...постоянно се гледала в огледалото и едвам се сдържала да не си скочи.....ти да видиш:)))))))
 
X

Да помогнем на украинските деца!