100 млн. души гледаха първия дебат между Клинтън и Тръмп

OFFNews 27 септември 2016 в 07:35 9276 4

Кандидатите за президент на САЩ Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп се изправиха за пръв път в директен сблъсък в телевизионен дебат.

Тръмп и Клинтън размениха мнения за икономика, работни места, тероризъм и раса.

Проведеният в Ню Йорк дебат е най-гледаният в телевизионната история - 100 млн. души са наблюдавали спора между двамата кандидати, пише Би Би Си.

"Имам чувството, че след края на тази вечер ще бъда обвинявана за всичко, което се е случило", отговори Клинтън на една от нападките на Тръмп.

"Защо не", отговори ѝ бизнесменът с последвал отговор от кандидатката на демократите: "Да, защо не. Просто продължавай дебата като казваш несвързани неща".

Клинтън обвини Тръмп, че бизмесменът крие данъците си от обществото, а магнатът веднага я контрира със скандала с имейлите, които бившата първа дама изпращала от личен компютър с гриф "Строго секретно".

Тръмп обвини Клинтън, че няма да издържи да бъде президент, като намекна за здравословното ѝ състояние. Нападка, на която Клинтън отговори, че се чувства добре и че докато е била държавен секретар е била в 112 държави.

След края на дебата Си Ен Ен излъчи и неформален победител от него - Хилъри Клинтън. Начинът на измерването става чрез допитване към хора, които все още не са решили как да гласуват, както и чрез онлайн анкети.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

3

El Commandante

27.09 2016 в 08:41

"Достатъчно интересен ми е дебата за бг президент. "

Да, особено изявите на кандидат президента на ГЕРБ.....oh wait.....

77927

2

El Commandante

27.09 2016 в 08:37

"След края на дебата Си Ен Ен излъчи и неформален победител от него - Хилъри Клинтън"

E, много ясно.