Здравеняци опитаха да конфискуват автобуса на ЦСКА пълен с деца

OFFNews 05 юни 2015 в 14:35 6270 3

Днес около 12:00ч. няколко здрави момчета са се опитали да конфискуват автобуса на ЦСКА пред клубния ст. "Българска армия", съобщи Sportal.

Странната сцена се е разиграла при заминаването на детския отбор на ЦСКА (набор 2000) за мач от осминафиналите на републиканското първенство срещу Ботев в Пловдив.

В 12:00 часа играчите на Антон Димитров са се се събрали на стадиона, за да тръгнат. Когато автобусът им е потеглил, няколко коли са спрели пред него. От тях са излезли здрави момчета представители на лизингова компания, които са заявили, че ще приберат автобуса, защото "не е платен".

След около едночасови скандали здравеняците са се съгласили да направят компромис и са позволили на детския отбор на ЦСКА да замине с клубния автобус за Пловдив.

Двама представители на лизинговата компания са се качили в автобуса и ще пътуват с отбора, а след като тимът се върне в София още тази вечер, автобусът ще бъде конфискуван.

Пропаднало събрание

В същото време също толкова любопитна ситуация се е разиграла два часа по-рано отново на стадиона на "червените".

Собствениците на ЦСКА Ивайло Манджуков и Милко Георгиев не са се явили на предвиденото Общо събрание със Стойчо Младенов и мениджъра Емил Данчев.

Сбирката е трябвало да стартира в 10 часа, но основните акционери не са се появили и не са изпратили свои представители.

Младенов и Данчев са пристигнали на "Армията" за събитието, но то така и не се е състояло, като никой не си е бил направил труда да ги предупреди предварително.

Общото събрание е отложено за 22 юни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Подкастът на OFFNews