Треньорът на Левски заговори за напускане

OFFNEWS 30 септември 2016 в 17:44 7322 1

Треньорът на Левски Люпко Петрович намекна, че е готов да напусне по всяко време. Сърбинът явно е изнервен от обстановката на "Герена" след смяната на собствеността, като спекулациите около бъдещето му не стихват.

В момента "сините" са лидер в шампионата на Първа професионална лига с актив от 20 точки и голова разлика от 16:3 след изиграването на първите осем кръга.

"Истината е, че вървим отлично в първенството, но повярвайте ми - зад това стои кървав труд", споделя Петрович пред сръбското издание "Курир".

"Левски не е това, което беше. Чакаха удобен момент, за да ме сменят, но резултатите не им дадоха повод за това. Казах им, че ще си тръгна, когато аз пожелая. Въобще не е изключено това да стане още сега, когато сме първи в класирането", казва още Петрович.

Сръбските журналисти са заинтригувани от видео на футболиста на Левски Мехди Бурабия, качено от клубния автобус след победата с 1:0 над Локомотив Горна Оряховица. В него се виждат уморените играчи, а от уредбата кънти хит на чалга певеца Миле Китич.

"Нямам нищо общо с това. Вратарят Боян Йоргачевич започна да пуска фолк в автобуса. Любопитното е, че нашата музика се харесва и на чужденците", завършва Люпко Петрович.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10538

1

Black Hex

30.09 2016 в 19:56

Любопитното е, че нашата музика се харесва и на чужденците", завършва Люпко Петрович.

Недей така бе Любе. Ще вземе да те чуе оная цоцолана рени и ше ти издере очите. Какви "чужденци", какви 5лв?!
Миле Китич отсега има запазена президентска награда - орден "Стара планина" за 2022г когато ще навърши 70г и боко ше му го връчи лично.
Недей говорИ така...