ЦСКА: Приветстваме Божков да плати дълговете на клуба

OFFNews 27 ноември 2015 в 19:25 3008 1

Гриша Ганчев на срещата на ръководство на ЦСКА с привържениците на отбора в началото на октомври на ст. "Българска армия"

Ръководството на ЦСКА лаконично обяви, че приветства желанието на Васил Божков да оздрави клуба.

"Поради невъзможността да оздравим "Професионален футболен клуб ЦСКА" АД (от некомпетентност или други причини, няма да навлизаме в подробности), приветстваме решението на господин Васил Божков да дойде и да плати дълговете на отбора, за да започне ЦСКА отново да побеждава действащи европейски шампиони", гласи съобщението на "червените".

Сякаш по-скоро звучащото иронично съобщение е отговор на критиките на Васил Божков по-рано през деня към ръководството на "армейците", водено от Гриша Ганчев.

Божков заяви готовността си да оздрави клуба, като се изтъква, че първо ще бъде направен анализ и план. Следва и уточнението: "След изясняване на действителните параметри на ситуацията ще бъдат ясни и възможните решения за излизане от нея, ако такива все още съществуват."

Бизнесменът изрази подобно желание преди 6 месеца, но тогава привържениците на "армейците" предпочетоха предложението за управление на Гриша Ганчев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!