Прогнозата на Бойко Величков: Малко голове на Пирин - Левски

OFFNews 18 февруари 2017 в 11:16 3242 0

Бойко Величков се справи отлично с първата си прогноза за OFFNews миналата седмица. Той "хвана" победите на Арсенал над Хъл Сити и на Ливърпул срещу Тотнъм. Позна още, че Манчестър Юнайтед и Уотфорд ще си вкарат под 2,5 гола. Избяга му само мачът Уест Хям - Уест Бромич, само защото гостите изравниха  в 90-ата минута. Ето новите прогнози на футболния треньор и коментатор на "Диема".

Нефтохимик - Монтана

И двата отбора са изправени до стената. Нефтохимик ще търси победата на всяка стена, докато Монтана ще заложи на по-затворена игра и контри. Това предполага да се търси "ъндър" 2,5 гола.

Пирин - Левски

И тук виждам мач без много голове. На хартия Левски е фаворит, но Пирин има ресурси да измъкне поне равенство. Тимът притежава добри футболисти, а и публиката в Благоевград ще бъде фактор. Милен Радуканов е от доста време с играчите, така че ще може да ги нареди най-правилно. А и го е правил срещу Левски. Под 2,5 гола.

Херта - Байерн

Доста лош момент за домакините да срещнат Байрен точно след този двубой от Шампионската лига срещу Арсенал. Инерцията е огромен плюс за гостите. При домакините тенденцията е точно обратната - след силния старт започнаха колебания. Победа за гостите изглежда твърде вероятна. Играйте "двойка".

Уулвърхямптън - Челси

Това че домакините изненадаха Ливърпул в предишния кръг за Купата, не означава че ще се справят срещу най-добрия отбор в момента - Челси. Още повече "вълците" сега ще играят с по-голямо напрежение заради домакинския фактор. Това е разликата от предишните им два турнирни мача. Двойка за Челси.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови