Прекъснаха мач заради земетресението в Италия

OFFNEWS 27 октомври 2016 в 13:37 3115 0

Двубоят от междинния 10-и кръг в Серия А между Пескара и Аталанта на "Стадио Адриатико" беше прекъснат за няколко минути заради едно от земетресенията, разклатили Италия.

Пескара се намира близо до епицентъра на земния трус, който е бил усетен от тифозите по трибуните. Още при първите полюшвания част от публиката си тръгна. Това наложи мачът да бъде прекратен за няколко минути, след което беше подновен.

Футболистите на терена в началото не са разбрали какво се случва, защото са били погълнати от играта.
"Чухме виковете на хората и видяхме, че си тръгват. Разбрахме бързо какво се случва", коментира защитникът на Пескара Уго Кампаняро. В крайна сметка срещата завърши с победа с 1:0 на гостите от Бергамо, които пратиха Пескара на точка от зоната на изпадащите.

В другите срещи от кръга шампионът Ювентус разгроми Сампдория у дома с 4:1 в един от най-резулатните мачове. Рома пък обърна Сасуоло от 0:1 до 3:1 и продължава да диша във врата на "Старата госпожа".

Интер пък се добра до първа победа след серия от три загуби, като надигра с 2:1 на "Джузепе Меаца" Торино. Това спаси засега постът на треньора Франк де Бур, който трябва да благодари на капитана си Мауро Икарди за двата гола.

Останалите резултати: Наполи - Емполи 2:0, Лацио - Каляри 4:1, Киево - Болоня 1:1, Дженоа - Милан 3:0.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови