Полиция предотврати боя между фенове на двата ЦСКА

OFFNews 04 юли 2016 в 21:50 7799 3

Снимка БГНЕС

Привърженици на двете дружества ЦСКА - на Гриша Ганчев и автентичния клуб, влязоха в словесна схватка на стадион "Българска армия". Наложи се намесата на полицията, която предотврати боя между двата лагера. 

Феновете се събраха на стадиона заради първата тренировка на оригиналното дружество, което в момента е в процедура по несъстоятелност.

Феновете на оригиналния тим определиха другите като "продажници", защото подкрепят хибрида на Ганчев. 

Драмата започна още в ранния следобед, когато синдикът Дора Милева, назначена в автентичния ЦСКА, се оплака пред медиите, че хора на Ганчев са ограничили достъпа до стадиона.

Милева обясни, че Николай Паслар е издал заповед за недопускане на външни лица на стадиона с цел да се предотврати тренировката на оригиналния отбор днес, но тя е скъсана.

Все пак достъп на играчите беше предоставен само за пистата на стадиона, под предтекст, че трябва да се пази тревното покритие.

"Съгласихме се, че трябва да има тренировка и че феновете ще бъдат допуснати. Не трябва да има ескалация на напрежението и феновете трябва да се държат възпитано. Ако искат да гледат тренировката, могат да я гледат", коментира Милева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11751

2

Big Smile

05.07 2016 в 08:45

Всъщност, целта е с помощта на финансовия министър и министър председателя да се измами най-големия кредитор на ЦСКА - държавата. Маменето на държавата е нещо, за което всъщност ПП ГЕРБ е създадена.