Никол Шерцингер пръсна 5000 паунда за шампанско, обра точките с метална рокля

OFFNews 23 февруари 2017 в 12:02 9255 2

Никол Шерцингер го удари на страшен купон в Лондон. Половинката на Григор Димитров отбеляза край на модната седмица в британската столица с яко парти. Певицата заведе десетина приятели в прочут клуб в Уест Енд и поръча шампанско по 500 паунда бутилката.

Никол събра танцьорките на заведението, удари няколко движения с тях и се щракна за спомен. За отбелязване е, че този път тя беше по-облечена от девойките.

Накрая американката отиде при диджея, грабна микрофона и започна да рапира за кеф на гостите в клуба. Никол плати сметка от общо 5000 паунда и се оттегли.

Само да изригне на наградите "БРИТ" на следващата вечер. Първо половинката на Гришо се появи в червена рокля за награждаването. И предизвика критики. "Роклята не е мръднала от 80-те", написаха англичаните.

Никол обаче рязко смени стила на афтърпартито. За съжаление, не може да ви покажем уникалната метална рокля, тъй като всички права за снимки откупи прочута агенция. В щрихи, Никол наметна на абсолютно голото си тяло нещо като желязна рокля, която не прикрива нищо. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови