Лудогорец с втори опит срещу Арсенал

OFFNews 01 ноември 2016 в 08:21 2749 0

Лудогорец приема Арсенал в София в 4-ия кръг на срещите от група А на Шампионската лига. Двубоят е от 21,45 ч. и е официален дебют за лондончани на българска земя.

Преди две седмици английският тим разгроми разградчани с 6:0 и даде сериозна заявка за първото място в групата. За да избегне подобен резил и на родна земя, Лудогорец този път ще подходи по-защитно.

На вратата ще застане канадският национал Милан Борян, който ще замени пропускливият в последно време Владо Стоянов. Клаудиу Кешерю също ще стартира от първата минута.

Румънецът демонстрира добра форма в последните седмици и ще води атаката, а зад него ще действат Джонатан Кафу, Вандерсон и Марселиньо. Капитанът Светослав Дяков и Абел Анисе ще са двойката вътрешни халфове, а четиримата бранители ще са Йордан Минев, Хосе Луис Паломино, Козмин Моци и Натанаел Пимиента.

В лагера на Арсенал мислят повече за дербито на Северен Лондон срещу Тотнъм и затова мениджърът Арсен Венгер ще пусне някои от резервите на терена.Ако "топчиите" спечелят, това ще е победа №100 за тима в Шампионската лига.

Вероятни състави:

ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1): Борян; Й. Минев, Моци, Паломино, Натанаел; Анисе, Дяков; Кафу, Марселиньо, Вандерсон; Кешерю
Старши треньор: Г. Дерменджиев
АРСЕНАЛ (4-2-3-1): Оспина; Дженкинсън, Мустафи, Косиелни, Гибс; Рамзи, Джака; Санчес, Йозил, Иуоби; Жиру
Старши треньор: А. Венгер

СЪДИЯ: Бас Найхюис (Холандия)
СТАДИОН: "Васил Левски", София
НАЧАЛО: 21:45 часа

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови