"Левски" затяга мерките за сигурност заради атаките в Париж

OFFNews 27 ноември 2015 в 15:23 2138 1

Столичният гранд "Левски" обяви засилване на мерките за сигурност за домакинския мач със "Славия" на стадион "Георги Аспарухов" в неделя от 17:45.

"Сините" информират, че решението е заради терористичните атаки в Париж, които започнаха с взривове в района на "Стад дьо Франс".

"Уважаеми фенове, след събитията във Франция и извършения в Париж атентат на 13 ноември бяха се въведени засилени мерки за сигурност на територията на всички спортни съоръжения в Европа. В тази връзка за предстоящата среща между "Левски" и "Славия" на "Георги Аспарухов" всеки привърженик ще бъде подлаган на щателна проверка", се казва в сайта на отбора.

Лидерите в класирането съобщават, че на стадиона няма да се допускат запалянковци с раници, обемисти чанти и друг багаж.

"Пропусквателният режим ще се извършва традиционно на територията пред входовете на сектор Б и В", допълват сините. От "Левски" и Националният клуб на привържениците призовават феновете "да проявят търпение към ситуацията и да дойдат по-рано на стадиона".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!