Как гледат футбол в Катар, домакинът на Мондиал 2022 (видео)

OFFNEWS 10 ноември 2016 в 23:44 5794 2

Крайно любопитна се оказа обстановката на стадиона в катарската столица Доха, където се изигра контрола между местния национален отбор и Русия.

Това беше своеобразно дерби между домакините на следващите две световни първенства, чието избиране продължава да поражда дискусии и намеци за корупция. На трибуните обстановката беше доста екзотична за европейския зрител. Ултралуксозна ВИП-ложа, жени в хиджаби, млади шейхове като ултраси.

На терена също станаха любопитни неща. Домакините от Катар спечелиха с 2:1, а реферът от Румъния Кристиан Балай отсъди общо четири дузпи в двубоя - по две за всеки отбор. Първо катарците пропуснаха, след като Ибрахим Маджид не уцели вратата, а след това и съперникът им последва примера. За липсата на особен интерес към футбола в Катар свидетелстваха и празните трибуни на три от секторите. Само в централния имаше публика, която според катарски журналисти е била платена масовка, докарана с автобуси непосредствено преди началото на срещата, за да се избегне резила.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13531

2

Traqn Savov

11.11 2016 в 08:44

Жените са там за да гледат децата, а не заради футбола...

Ако отиде сама жена, без деца без мъж, следващото масово забавление за тълпите на стадиона, ще е замеряне с камъни!!!!