Страхотен удар за снукъра ни, Стивън Хендри и Рони О'Съливан идват за 4 мача

OFFNews 07 февруари 2017 в 14:48 3551 0

Страхотен удар направи снукърът ни - мегазвездите Рони О'Съливан и Стивън Хендри идват за 4 мача в България през септември. Новината потвърди пред медията ни Олег Велинов, председател на българската федерация по снукър.

Носителят на рекордните седем световни титли Стивън Хендри ще гостува за пръв път в България, докато Рони вече беше у нас. Миналата година игра демонстративни мачове в София и Пловдив срещу Марк Селби.

Домакини отново ще бъдат зала "Универсиада" в София и "Колодрума" в Пловдив. Двете общини отново подкрепят снукъра, който предизвика небивал фурор миналата година. Преговаря се с още два солидни спонсора.

"Ще се играе във формата от миналата година", обяви още Велинов пред OFFNews, "За съжаление не мога да обявя другите два града, тъй като тепърва се водят преговори".

Според наша информация обаче звездите на снукъра ще гостуват край морето. С най-големи шансове за Варна и Бургас, тъй като разполагат със съответните зали. Освен това през септември курортите ни се радват все още на солидно посещение от британци, които са луди по атрактивния спорт. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови