Ракетата на финал в Лондон

OFFNEWS 21 януари 2017 в 19:22 3044 1

Най-емблематичният играч по снукър на планетата Рони О'Съливан е само на победа от историческа седма титла от турнира "Мастърс" в Лондон.

Англичанинът стигна до двубой за защита на титлата си, след като се справи с намиращия се в страхотна форма състезател от Хонг Конг Марко Фу в определяния като финал преди финал 1/2-финален двубой в "Александра Палас".

Ракетата победи с 6:4 фрейма и чака името на съперника си в спора за титлата, който ще бъде определен измежду Джо Пери и миналогодишния финалист Бари Хоукинс.

Двубоят задоволи всички претенции, като в него имаше и драма, и изключителни изпълнения от двамата асове. Майсторът на щеката от Хонконг водеше с 4:3, когато направи изключително фатален и нехарактерен пропуск по червена за долния ляв джоб с удължителя. Разочарованието на Фу бе огромно и от този момент нататък Ракетата пое контрола над събитията в мача.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

1

Red or Dead

21.01 2017 в 19:33

При 4:4 Фу направи грандиозна грешка след като не успя да постави елементарен снукър и Рони реализира фамозна червена, след което Фу беше САМО наблюдател........

Имам хубаво предчувствие за утре вечер, независимо дали ще е Пери или Бари;)