Марко Фу обърна Тръмп в истинска класика

OFFNEWS 18 януари 2017 в 11:11 2359 0

Най-добрият играч по снукър на Хонг Конг Марко Фу затвърди отличната си форма, която демонстрира при победата си на "Скотиш Оупън", след като обърна Джъд Тръмп от 0:3 до 6:5 фрейма във вълнуващ мач от първия кръг на "Мастърс"-а в Лондон.

Двамата асове не разочароваха публиката в "Александра Палас", като й подариха дълги серии във всеки фрейм, увенчани с пет сенчъри брейка. В 1/4-финалите Фу ще играе с Марк Алън, който по подобен начин и със същия резултат се справи с Джон Хигинс на старта.

Австралиецът Нийл Робъртсън пък си уреди среща в 1/4-финалите със защитаващия трофея Рони О'Съливан, след като сломи съпротивата на Алистър Картър с 6:3 фрейма.

Мачът започна с размяна на фреймове, след което русолявият Робъртсън взе инициативата, спечели три поредни фрейма и поведе солидно. Картър се върна в мача, след като намали на 3:4, но това сякаш допълнително мотивира Робъртсън, който го остави да си почива до края и спечели мача с 6:3.

Днес ще бъдат определени и последните двама четвъртфиналисти в мачовете Шон Мърфи - Бари Хоукинс и Марк Селби - Марк Уилямс.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови