Националисти подготвят нов протест пред софийската джамия

OFFNews 12 октомври 2016 в 08:41 5783 1

Снимка БГНЕС

Националистите от "Национална съпротива" подготвят нов протест срещу бежанците. Той е насрочен на 21 октомври и отново ще е на площад "Света Неделя", в близост до който се намира и единствената джамия в София.

"Този път ще трябва да сме по-сериозни и по-подготвени, защото виждате как управляващите нито се впечатлиха, нито предприеха никакви мерки за справяне с нелегалните имигранти, дори напротив, подготвят заселването на нови", заявяват от "Национална съпротива".

От крайната формация твърдят и че "Европа е повелила на ”българското” правителство България да приеме 700 хиляди ислямисти от четирите милиона в Турция, които се равняват на 10% от населението ни, като обещават милиарди евро, като ”компенсация”.

Преди броени дни "Национална съпротива" организира и друг протест срещу бежанците, който премина при извънредни мерки за сигурност. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

1

Лопе де Вега

12.10 2016 в 09:44

Фандъкова да не разрешава този протест! Тези ясно обявяват, че ще бъдат "по-сериозни и по-подготвени". За мен това означава, че ще има сериозни провокации, за които полицията надали ще бъде готова. Просто никой не може да предвиди всичко, което може да се случи. В най-добрия случай протестът да бъде преместен на някоя ливада близо до града. Иначе защо не, щом има за какво да протестират - да заповядат. Нали за това се борихме!

Поздрав!