"Жената на Ясен Тодоров да стане президент, и Бил Клинтън обиди Хилъри"

OFFNews 29 януари 2016 в 08:37 11312 1

Снимка Архив

Най-подходяща за политическа кариера сред жените в България е съпругата на Ясен Тодоров. И Хилъри Клинтън навремето получи обида от мъжа си Бил, заяви бившият служебен премиер Ренета Инджова по бТВ. 

След избухналия скандал с изпратения СМС до премиера Бойко Борисов по време на заседание на ВСС, председателят на етичната комисия на съвета Ясен Тодоров заяви, че няма да покаже разпечатка от телефона си, защото във въпросния ден имал пет изходящи СМС-а и петте с жени. "Аз имам много лични есемеси, част от тях са със строго интимен характер, някои от тях са и със сексуален характер", обясни тогава Тодоров. 

Инджова визира скандала "Моника Люински" в САЩ, Хилари Клинтън сега се бори за номинацията на демократите за президентските избори през 2016 г. Американците застанаха на страната на морала, на семейството, на етичните принципи, подчерта Инджова. 

Главният прокурор Сотир Цацаров се държи като супервайзор на Европейската комисия. Той говори като в Ганкиното кафене - за Христо Иванов, за Радан Кънев...А има да отговаря за това защо нищо от препоръките на предишния доклад не е извършено. Начинът, по който е написан доклада сега, говори, че ЕК ще ни остави на самотек. А ние правим всичко възможно да живеем в свой рахатлък. Отиваме сами към гибел, каза още Инджова. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови