Вторият кабинет Борисов управлява страшно

OFFNews 09 октомври 2016 в 10:19 12266 12

Снимка бТВ

Управлението на втория кабинет на Бойко Борисов бих определила като „страшно”. Той е на власт втори мандат благодарение на добро медийно поведение, внушения и манипулации. Борисов до голяма степен е медиен продукт.

Това обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по бТВ. 

През изминалата седмица от левицата поискаха оставката на кабинета заради лошото представяне на номинираната в последния момент Кристалина Георгиева в надпреварата за поста генерален секретар на ООН. БСП ще направи опит да внесе и вот на недоверие към правителството на тема външна политика. Водим преговори с ДПС и АБВ, те настояват за вот на недоверие за цялостна политика, ние сме склонни, уточни Нинова.

Освен решението за смяна на кандидата ни за ООН друго фатално решение било прието постановление за бежанците, с което общините са задължават да плащат здравните им осигуровки. Според Нинова и за двете решения е има външен натиск.

Според лидера на БСП Бойко Борисов обяви, че ще подаде оставка, ако кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева не победи на първия тур, за да мобилизира твърдото ядро на партията. Проучвания показват, че дори симпатизанти на ГЕРБ не биха гласували за Цачева, уточни тя.

В нощта на изборите Корнелия Нинова ще обяви дали подава оставка като лидер на БСП, ако резултатите на кандидата на партията ген. Румен Радев не са добри.

Тя обяви, че БСП не преговаря с нито една партия за подкрепа на първия тур на изборите. За втория тур ще се обърнем за подкрепа към всички български граждани, защото само нашата кандидатпрезидентска двойка – Румен Радев и Илияна Йотова, предлага промяна, обяви още Нинова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12035

12

Ачмонек

11.10 2016 в 18:28

ЦЕЦИ ПРЕЗИДЕНТ! :D :D :D
КОстинброт....ООН....АЛА БАЛА са всичките.
Тея хора не разбраха ли че демагогските им исказвания хващат корен вече само в ромските гета и дълбоката провинция. СМЕШНИ, НАГЛИ........

12530

11

синя сова

10.10 2016 в 15:32

Точно това е страшното -промяната,която ни обещава корнелия...

13056

10

Какавидков

10.10 2016 в 09:13

Тая стринка направи леля Тетка Ташева президент. Със оня невнятен шапкар.

16009

9

Nik68

10.10 2016 в 08:47

"Страшно" би могло да означава от страшно до прекрасно, неповторимо.Партия със сто годишна история, чиято основна цел е сваляне на правителството на Борисов, тотално се е разложила отвътре и дори ръководителя й няма идея за какво говори. 27 години след 10 ноември продължават да търсят носталгия по Живков с "билетчето" от 6 и "почивката за всеки". Кръгли нули със не по-млко странен кандидат от Цачева и вице "говорител-цял живот цитираща или преразкзваща някого".