Сидеров: Ще направим всичко нужно, за да има 4-годишно управление

OFFNews 04 април 2017 в 15:57 10309 6

Първата работна среща между ГЕРБ и „Обединени патриоти- НФСБ, АТАКА и ВМРО“ започна конструктивно. С доброто намерение сме да се получи стабилно правителство, ако може да изкара мандата си този път докрай, за да осигурим стабилността, от която България има нужда. Това заяви минути след срещата Волен Сидеров пред медиите.

Той допълни, че засега са оптимисти и подчерта, че до момента не са разделяни министерства, както упорито се тиражира в медиите.

„Уточняваме програмни точки, по които да се съгласим, всеки със своя компромис. Политиката е изкуство на възможното. Ще продължим до края на седмицата да уточняваме още теми“, обясни съпредседателят на Обединените патриоти.

Делян Добрев от ГЕРБ допълни, че правителството ще бъде с ясен мандат от 4 години и няма спор по отношение на това кой ще бъде премиер. „В следващите няколко дни експертите в двете партии ще работят по предизборните програми и ще съставят една обща управленска програма. Имаме до голяма степен почти пълно покриване на приоритетите и на идеите за развитие на страната“, каза още Добрев.

По темата за пенсиите той информира, че експертите в двете партии ще правят анализи и калкулации за това какво може да се постигне в тази сфера.

До края на седмицата ще е готово окончателното споразумение между ГЕРБ и Патриотите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15256

4

mendi

04.04 2017 в 16:37

Като един истински родолюбец трябва първо да влезе и да раздаде шамарите в това гнездо на заговорници - ВИТИЗ, след това има няколко клек шопа в които се кроят мръсни планове срещу родината!

п.с. Продавам руски знамена - за активисти от българската патриотична формация АтАкА - 50% отстъпка.
 
X

Да помогнем на украинските деца!