Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Руският генерал Решетников сам си поиска интервю в "Шоуто на Слави"

OFFNews 15 декември 2016 в 23:22 26068 12

Снимка bTV

Имах среща с лидера на БСП Корнелия Нинова в началото на август в хотел Кристал Палас. Това не беше секретна среща, заяви в "Шоуто на Слави" директорът на Руския институт за стратегически изследвания генерал-лейтенант Леонид Решетников.

Решетников сам пожелал да се включи в предаването и Трифонов се свърза с него по Skype.

Собственикът на футболен клуб „Славия“ Венцеслав Стефанов ми предложи да се запозная с Нинова. Тя дойде в хотел Кристал Палас, където бях настанен, каза Решетников.

Поговорихме малко и за руско-българските отношения. От времето на Станишев БСП използва русофилски лозунги и идва на власт, а когато са на власт, всичко се променя и всичко се проваля. Вече от десетина години. Аз казах: г-жа Нинова, имайте предвид, нямате партньори в Русия, не вярвам. Защото излиза като лъжа, твърди руският генерал.

Бях шокиран, когато Нинова каза, че не е имала среща с мен. После тя каза, че аз лъжа - това е възмутително. Има съд и аз ще се постарая да използвам тази възможност за г-жа Нинова и г-жа Шаренкова: да кажат за тези клевети, че съм корумпиран и съм изгонен от Кремъл - много смешни работи, заяви Решетников.

Като ме питате кой е проруски политик в България, аз не мога да кажа. Кой е проамерикански мога свободно да кажа: 5-6 имена свободно мога да кажа, и в БСП, и в други партии. А кой е проруски - не зная, твърди той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12291

9

Георгиев

16.12 2016 в 11:46

Нека не забравяме фактите:
1. Решетников е разузнавач, важен фактор в Кремъл, ръководител на някакво звено или дирекция на подчинение на Путин.
2. На думите нито на Путин, нито на хората от обкръжението му може да се вярва. Путин излъга в очите Меркел и сума други световни лидери покрай Крим, в резултат на което никой не му вярва.
3. Решетников много добре знае кои са проруските политици в България - Доган и Сидеров наскоро си заработиха хонорарите от Решетников с жалки и смехотворни изявления, размножени от Пеевските отходни медии.

Горните факти показват, че този генрал е изпечен лъжец.
За съжаление обаче има организатори и свидетели на срещата. Които твърдят, че Хорни Корни е била там. Защо е била там (а и на други такива), е редно тя да обясни.
Защо циркаджията Слави обаче осигурява директен ефир на един кремълски разузнавач е редно да се замислят българските граждани, както и каквото е останало от службите за сигурност.

И следващия път като гласуват да мислят с главата си.


10952

6

Мойри

16.12 2016 в 10:20

Убиецът Сталин и гьобелсовите похвати все още рипат. Няма отърване - злото държи!

77927

4

El Commandante

16.12 2016 в 00:48

Няма лоша реклама.
На масовия избирател от всичко тва ше му останат в главата две думи: Русия, Нинова.

Айде още едни 7-8% за БСП на изборите.
 
X

Подкастът на OFFNews