Робева призова Бъчварова да си подаде оставката

OFFNews 22 май 2016 в 20:05 14050 11

Снимка БГНЕС

Нешка Робева.

Нешка Робева призова вътрешния министър Румяна Бъчварова да си подаде оставката.

Аз предлагам на тази жена да покаже, че е искрена и да си подаде оставката, защото сега тя стои редом до хората на Бареков, те я крепят. Ами нали е толкова духовна, каза Робева пред Нова телевизия.

Думите ѝ са провокирани от коментара във Facebook на Бъчварова: "Искам да заявя ясно, че ако критерият за духовност и човешка висота е да познаваш Ванга и говориш от нейно име, дори и след смъртта й, или да си бил на сцената редом до Николай Бареков, за да облъчваш дошлите да гледат танц с най-пошлата политика в последните години, аз нямам нищо общо с такава духовност".

Но сега, както виждам, че се развиват събитията - ами те станаха национални герои, точно тези, които са носители на пошлата политика. Истинските носители на тази пошла политика, както се изразява нашата министърка, са в парламента. И тя е все още министър благодарение на тяхната подкрепа, каза днес треньорката по художествена гимнастика.

След напускането на АБВ точно тези хора на Бареков - Ковачки, Бареков, те са все едно, нали - точно те са патерицата, която крепи ГЕРБ на власт. Така че от този момент отказвам да нося каквато и да е вина. Излиза, че те са национални спасители. Те спасяват правителството, коментира Робева.

Не съм върнала ордена, защото не съм го получила. Просто не исках да затруднявам президента, защото той трябва да вземе последно решение, каза треньорката по повод отказа ѝ да приеме орден „Стара планина”.

Тя призна, че подкрепата ѝ за Бареков е "голяма грешка": "Аз наистина се чувствах виновна. Аз не съм човек, който лесно си прощава. Виновна за това, че не съм усетила фалша, че не съм усетила мерзостта, че съм застанала наистина на тази сцена (до Бареков)"

Робева обаче се изказа положително за действията на премиера Бойко Борисов, който застана на нейна страна в спора за присъждането на ордена.

Бойко настина надскочи себе си. Той се изгражда като политик. Той има един изключителен усет за реакцията на хората, каза Нешка Робева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29585

11

Izalina

23.05 2016 в 16:20

Тази полемика още ли продължава? Взе да дотяга вече

7506

10

ХАХА Червената лихварка се почувствала засегната!?!
И защо трябва Бъчварова да си подава оставката не става ясно.
Може би просто защото дуото Нешка Робева-Светлин Русев си мислят, че живеят на Олимп?

12021

9

Antoaneta Ardashes

23.05 2016 в 08:27

Накъде си се запътила? Тесно ще ти е президентското кресло. България не е само от деца.

13301

8

Николай Петров

22.05 2016 в 23:47

Как стана така, че обикновените бачкатори загубиха всичките си привилегии, а тези които реваха най-много запазиха всичко? Действително съм омерзен, както казва Професора.

13301

6

Николай Петров

22.05 2016 в 23:25

Аз пък не искам посткомунистически изчадия, живели цял живот на държавна издръжка да дрънкат глупости.

77927

3

El Commandante

22.05 2016 в 22:12

Знаете ли кво значи израза: Дърлят се като селянки на мегдан?
Е тва.