Радан Кънев: Внушава се, че десните са деца на разведени родители

OFFNews 30 януари 2017 в 12:22 6636 5

„От Варна имаме да съобщим една лоша новина за ГЕРБ и БСП – Нова Република расте и прави своите регионални структури. Ние сме и ще бъдем единствената дясна алтернатива на ГЕРБ в следващия парламент“, обяви Радан Кънев, който е в морската столица, за да учреди първата регионална инициатива за Нова Република в града.

Сред основателите на инициативата за Нова Република във Варна е и общинският съветник Григор Григоров.

„Аз бях избран за общински съветник от Реформатори-Патриоти, защото трябва да покажа на варненци далаверите на Янко Станев. Сега обаче съм в шок, защото разбрах, че този човек и брат му ще представляват Реформаторския блок във Варна. Аз нямам какво да правя заедно с тези хора. Продължавам за истинска промяна като част от Нова Република“, обяви Григоров.

Радан Кънев каза пред варненци, че днес се полагат много усилия десните хора да бъдат объркани и да им бъде внушено, че са деца на разведени родители, които трябвало да избират кого обичат повече.

„Не. Десните хора не са объркани деца. Точно обратното – от срещите си с тях аз виждам отговорни и загрижени родители, които трябва да направят избор за децата си. А изборът е следният – от едната страна сме ние, принципните политици, които искат истинска промяна, от другата страна са ГЕРБ и неговият килер“, допълни Кънев.

Радан Кънев призова служебния министър-председател проф. Огнян Герджиков, служебния министър на финансите Кирил Ананиев и служебния министър на транспорта Христо Алексиев да прекратят незаконната реклама и публичност на хазарта - да премахнат талончетата от пощите - "от гишетата, от които родителите ни си вземат мизерните пенсии".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

5

Denis Rizanov

30.01 2017 в 14:11

На ти малко докторски раздумки от днес. Мое и него го попиташ дали само те са му проблем. При все, че вярвам, че не са. Както и на мен.

"Малко ме е срам, но не разбрах какво точно ще е „Нова република“. Може би Радан би трябвало да се срамува, щото кашата е в неговата глава, но ние сме като Бойко Борисов, търсим вината първо в себе си. Уж новото формирование ще е надпартийно, но го създават хората от ДСБ и с парите от държавната субсидия на ДСБ. Няма да е партия, но ще се коалира с партиите и ще се бори за властта, за да преоснове републиката. Уж нова, пък на първия ред все стари муцуни. Уж алтернативна на ГЕРБ, пък и Митоди се пъчи най-отпред… Митоди, дето досега не е бил два пъти депутат от една и съща партия.
Дано не сме прав, но ни се струва, че Радан живее в перманентно пълнолуние."