Радан Кънев: Sorry, Пеевски. Явно и ДПС не ти четат вестниците

Ивайло Анев 27 ноември 2015 в 13:26 9748 14

Снимка БГНЕС, Архив

Радан Кънев и Лютви Местан в пленарна зала.

"И да... Sorry, колега Пеевски. Явно и парламентарната група на ДПС вече не Ви чете вестниците. Керванът си върви, бавно, но на запад."

Така съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев коментира в социалните мрежи решението на парламента да ратифицира договора с Полша за ремонта на МиГ-овете, което беше взето с подкрепата на ДПС.

Реформаторът дори благодари на движението за подкрепата и поздрави министъра на отбраната Николай Ненчев, правителството и партиите от мнозинството. Според Кънев ратификацията на договора е гаранция, че страната ни ще има боеспособна авиация.

Публикуваме цялото съобщение на Радан Кънев във фейсбук:

Ратификацията на междудържавния договор с Полша за ремонт на МИГ-29 е на първо място гаранция, че България ще има боеспособна авиация.

Години наред, ние сме постоянно с максимум два годни за полет самолета, и то ремонтирани с подръчни средства, опасни за пилотите. Сега ще можем да разчитаме на боеспособна ескадрила във всеки момент.

На второ ще можем безпроблемно да осъществяваме функциите по защита на българското небе.

На трето - ще бъдем независими от руския геостратегически интерес при поддръжка на авиацията си. Направихме крачка към пълна съвместимост на нашата авиация с ВВС на НАТО.

И не на последно място - отрязахме тежки комисионерски и корупционни интереси и така постигнахме по-добра цена за бюджета. Което дава отговор защо определени "медии" така се развълнуваха, че почти забравиха да напишат, че съм травестит.

Поздравления за министър Ненчев, правителството и партиите от мнозинството. Благодарности на опозиционната ДПС за подкрепата.

И да... Sorry, колега Пеевски. Явно и ПГ на ДПС вече не Ви чете вестниците. Керванът си върви, бавно, но на запад.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!