Радан Кънев: Не гледах Борисов. Бях на фитнес и не съжалявам

OFFNews 26 май 2016 в 13:27 8980 18

Главата в пясъка. Нито дума за провала на законността, за блокажа на реформата в прокуратурата, за администрацията, която пречи, а не помага на бизнеса. 

Така лидерът на ДСБ Радан Кънев коментира сутрешното интервю на премиера Бойко Борисов по Нова тв. На страницата си във фейсбук Кънев написа още: 

Нито дума за тревожното състояние на публичните и частните финанси и парализираните финансови регулатори. Нито дума за изпреварващото икономическо развитие на Румъния и дори на Сърбия. А още по-малко - за причините за него. 

Дори вече не "спира поръчки" и не бори корупцията. Тя си е добре...

45 минути, в които важните проблеми ги няма. Меко казано, разочароващо. Не съжалявам, че сутринта преди работа прекарах във фитнеса, вместо пред телевизора. Донякъде съжалявам, че отделих това време по обяд. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13340

19

Blagodatka Dushanova

27.05 2016 в 10:15

№ 17 -Кънев може да чете собствените си творения от ФБ,но поне говори смислено и може да се разбере точно какво иска да каже,а на борисов му пишат във ФБ "пчеличките",той дори не знае,че ако уцели бутончето да си пусне компютъра,трябва да си включи и монитора... и когато говори пред гъсчиците -журналистки нищо не му се разбира и лъже на всеки 5 минути от едно и също интервю!Слуга на ДС,за мафиотската му същност няма нужда да си хабя редовете ,няма да ми стигнат!Ако генералите от ДС си приберат "чадърчето"от главата му ,всичко за него ще излезе на яве!

13340

18

Blagodatka Dushanova

27.05 2016 в 10:05

№ 16-Истината ,че "калинката" от ДСБ е само една-д-р Москов!И това ,че той остана на мястото си е лично негово решение ...но според мен той направи грешка ,защото до сега не бяха приети почти всички разумни негови предложения по ВИНА на борисов и герб в парламента!Така ,че управляващите от герб не желаят реформи и няма да ги осъществят никъде!Нито в здравеопазването ,нито в правосъдието ...НИКЪДЕ!А за едно време,"мистър 10%" води дела в съда срещу клеветите на ченгесарската пропаганда и си спечели всичките ела!Мир на праха му...А борисов и аверът му "пашата" изнесоха милиарди в офшорки още по време на 1 му мандат...но всички ръкопляскат на разбойниците и мафиотите!

12584

17

сдг

26.05 2016 в 22:38

Др Кънев чете статиите си,които е написал в ФБ,а "удобните медии" са го преписали от там.
С такива "лидери " като него ДСБ добро не ги чака,освен изчезване от полит. пространство!

13340

15

Blagodatka Dushanova

26.05 2016 в 17:56

Престанете да си кривите душата,Радан е намекнал това за фитнеса с ирония ,нали 2 дни преди това бойколеоне бяха го изтипосали пред щангата в домашната си фитнесзала и внукът му ,който вече разбира от щанги и фитнес и само там не плаче...Добре,че ги има тези от ДСБ!Все някой трябва да каже и истината пред журналистките !Че нали като питат и разпитват "началника" ,чуваме само хвалби и лъжи!И за "хъбчето" пак заблуди Европа!Сега ще има достатъчно европейски пари за крадене!

11300

14

Танг

26.05 2016 в 17:33

Какво има да му се гледа на Борисов? Същото, като на бабуна в зоопарка - в началото е забавно, после просто спираш да му обръщаш внимание.

10564

10

ultra-73

26.05 2016 в 15:34

Значи не е важно да коментираме алабалистиките на премиерът-слънце, а е по-важно да охрачим Радан?!? Сложени един до друг, те приличат точно на Давид и Голиат, но само физически, а ако надникнеш под черепната кутия, картинката със сигурност ще да е обратно пропорционална! Но вие си плюйте де, може пък от това денят ви да става по-хубав........