Радан Кънев: Медии на Пеевски вече няма. В момента са медии на ГЕРБ

OFFNews 13 септември 2016 в 20:04 13351 14

Радан Кънев

Медиите, които бяха медии на Пеевски, в момента са медии на ГЕРБ. Или винаги са си били медии на ГЕРБ, заяви пред bTV Радан Кънев.

Коментарът му е провокиран от случая с арестувания кмет на Перущица от ДСБ Ради Минчев.

Случаят с Ради Минчев е поредното грозно активно мероприятие, съгласувано между БСП и ГЕРБ, както и с прокуратурата, която е обичайното политическо оръжие в тези ситуации, каза Кънев.

Искам да обърна внимание малко на хронологията - първо информацията излезе в "Труд", който е казионният вестник на прокуратурата. После излезе прессъобщението на прокуратурата, после в няколко сайта, които бяха на Пеевски: на първо място: одиозния "Блиц", само за да се потвърди нещо, което отдавна твърдя - че медии на Пеевски в България вече няма. Аз му разбирам на това момче възмутеното писмо, дето пак аз му бях виновен нещо, недоволен, защото го набърквали в някакви неща. Медиите, които бяха медии на Пеевски, в момента са медии на ГЕРБ. Или винаги са си били медии на ГЕРБ, каза лидерът на ДСБ.

За кмета на Перущица има полицейско задържане за 24 часа, няма обвинение от прокуратурата, само че има камери, има "Блиц", има "Пик", има "Труд", има "24 часа", има всичко, каквото се сетите - цялата помиярска схема в старта на кампанията, заяви Кънев.

По думите му, кандидатурата на Трайчо Трайков "обърква редения мач между БСП и ГЕРБ".

Този казус (с ареста на кмета на Перущица) ще приключи много бързо, защото няма нищо, и когато приключи, ще предложа Ради Минчев за областен председател на ДСБ в Пловдив, обяви Радан Кънев.

По повод публикацията във вестник "24 часа", че се готви нов десен проект, Кънев каза: Тази медия не я коментирам, ако имам нещо с Цветанов да си говоря, ще си говоря директно.

Ако има нов десен проект, всички ще разберат много добре. Вярвам, че този момент ще дойде достатъчно скоро, но много зависи от начина, по който Реформаторският блок успее да се консолидира. РБ има своите шансове, като си преодолее бакиите, убеден е лидерът на ДСБ.

Има и война между "Пик" и "Блиц" - Недялко с бившия си главен редактор са се хванали за гушите кой повече ще се подмаже на падишаха, каза още Радан Кънев.

Много интересно - Радев и Каракачанов, пред тях горят европейски знамена, те се лендзят на трибуната, и те са в битка за любовта на Борисов, добави той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12530

13

синя сова

14.09 2016 в 11:52

№ 12-ти какви доказателства имаш да разпространяваш ,че хората на ДСБ били лошите.Я като си такъв всезнайко,кажи нещо за корумпираните гербарски велможи-кметове и управленци.Ако Радан Кънев е защитил някого ,или е казал в ефир за някоя корупционна сделка на гербарски мутри,той е проверил 10 пъти истината каква е!Той е юрист ,а не пожарникар,да плюе ,да черни с клевети и простотии колегите си ,а след един ден да се извинява,че не искал да каже това!Хайде спрете вече с простотиите срещу Радан Кънев!Погледнете си във вашата паничка,какви ги върши и какви глупости говори вашия психопат!

12129

11

ig

14.09 2016 в 10:36

Здравейте герберски тролове :)

17439

10

мнение от IP

14.09 2016 в 07:46

Случва се и някой да бъде невинен, обаче това скачане да защитаваме с голи гърди нашите хора е проява на лош вкус. Никак не е добре някой да ни обяснява предварително. Има факти. Ще ги видим и преценим. Иначе е обидно.

17898

8

кикимора

13.09 2016 в 23:42

Кънев е с тежък наполеонов синдром.
Но както казват докторите, не е честно да кажеш че някой страда от наполеонов синдром. Защото той самия не страда от нищо, хората около него страдат.

12530

6

синя сова

13.09 2016 в 22:51

А,забравих да заявя,ще гласувам за Т.Т. и С.С.!

12530

5

синя сова

13.09 2016 в 22:45

№4-нещо си се пообъркал...герб са най-голямата ,фалшива уж дясна партия,която плаща на политолози и социолози да чернят ДСБ и да хвалят ШЕФА!Още "Нероден Петко",а социолозите и оня послушковец от ЦИК(проф.константинов)вече определят,че кандидатът на герб ще спечели още на първия тур...Айде стига бе!Кой е този кандидат,дайте да го видим!А може би още не могат да решат кой да бъде.Фандъкова не вярвам да си остави кацата с меда и да се съгласи да става "принцеса".Бъчварова ,мрън,мрън,мяу,като говори трудно й се разбира,какво иска да каже...Пълен "шаш"!