Радан Кънев: БСП е голямото зло, но ГЕРБ не иска и не може да ги спре

OFFNews 11 февруари 2017 в 22:01 11800 30

„БСП се е озъбила отново за властта. Всички знаем колко опасно е било това винаги. Само половината от програмата си да изпълнят и се връщаме 20 години и 20 милиарда назад. Толкова се канят да откраднат – 20 милиарда от парите ни и 20 години от живота ни“

Това заяви председателят на Нова Република Радан Кънев на среща със симпатизанти в Стара Загора.

ГЕРБ не иска и не може да спре БСП, защото Борисов и Цветанов предпочетоха да управляват по комунистически, вместо да се модернизират България, каза още председателят на Нова Република. Той припомни резултатите от последните президентски избори.

„Борисов и Цветанов принудиха хиляди десни хора, включително и свестни хора от ГЕРБ, да гласуват за кандидата на БСП, само и само да ги свалят от власт. Представяте ли си колко трябва да отблъснеш хората с мутренското си управление, за да посегнат към червената бюлетина“, попита десният политик.

Петър Славов предупреди, че в момента сме свидетели на състезание по популизъм между БСП, ГЕРБ и патриотите.

Затова, според него, Програмата за Нова Република е единствената дясна алтернатива. Тя бе представена вчера и предвижда въвеждане на румънски модел за борба с корупцията, операция „Чисти ръце“ в съдебната система, МВР и службите, реална децентрализация за общините, рязко повишаване на парите за образование и премахване на партийните назначения в администрацията.

„При всеки друг резултат на изборите, победителят ще бъде програмата на БСП, независимо дали е представена от БСП, от патриотите или от ГЕРБ. Защото техните програми са еднакви", каза още Кънев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

29

Стефан

13.02 2017 в 03:41

Да, нещо такова. Чака ви 3,14дец. Пълен.
30 години вие крещяхте глупости, и не давахне на никого да каже нищо. Сега някой успява да ви надвика, и вие вече пищите като изнасилени.
Чие е бъдещето?

23293

27

Стефан

12.02 2017 в 18:55

Не бате, просто пиндотроловете се затриха, откак има регистрация. Те и тогава бяха няколко души, ама много кресливи. А сега се промени общественото мнение и много им се присмиват, пък стана нешо и със законите. Та като знаят че за празни псувни някой може да ги осъди на жална им майка и на касичката и на детето, или изобщо да им иска огънче на някоя тъмна улица, спряха да разбират толкоз много от международна политика.
За другото си прав - и аз ще положа усилия за доизбиването на троловете. След това с нормалните сапиенси нямам ядове да говоря, все едно дали са на моя акъл, или на обратния. Това вече е разговор, а не спор с пропагандна радиоточка, такова - добре дошло.

26179

26

ELPIDA

12.02 2017 в 18:30

Радане, лъвът като символ на силата , изобразен на знамето до тебе не ти ли подсказва, че за "лъвския пай" в политиката се иска и "лъвски скок", а не лазене...

23293

24

Стефан

12.02 2017 в 15:21

И как го премери?

77927

22

El Commandante

12.02 2017 в 10:34

"Представяте ли си колко трябва да отблъснеш хората с мутренското си управление, за да посегнат към червената бюлетина“"

Това е вярно обаче...