Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тукПриемам

Правителството обяви, че подготовката за председателството върви по план

| ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА 11 януари 2017 в 13:4313822

Правителството прие доклад за изпълнението към 30 ноември 2016 г. на мерките от Плана за подготовка на Българското председателство на Съвета на ЕС. Документът е изготвен в осемте раздела на подготовката – „Екип на Председателството“, „Логистика“, „Инфраструктура и сграден фонд“, „Сигурност“, „Финансиране на Председателството“, „Комуникационна стратегия“, „Културна програма“.

От доклада става ясно, че към 30 ноември 2016 г. мерките от Плана за подготовка на Българското председателство се изпълняват текущо съгласно заложените срокове.

Документът е изготвен на база на информацията, предоставена от координаторите по националния механизъм за координация на подготовката и провеждането на Българското председателство на Съвета на ЕС през 2018 г.
Denis Rizanov

Рейтинг : 17311

11.01 2017 в 14:30 2
+ 0
- 0
Като знам какъв разграден двор сме. Тва "пред-седателство" какви възможности открива пред нашите близкоизточни демократични партньори... Чак не смея да го напиша. Зор петел за гащи. В двореца на бай Тошо да се правят едни световно неизвестни орица на такива каквито не са, пред други, на които изобщо не им пука за тях... с нашите пари взети на заем от бъдещото поколение.
Ba4uKiko

Рейтинг : -8126

11.01 2017 в 14:02 1

Този коментар е скрит заради отрицателен рейтинг на потребителя. Ако все пак желаете да видите мнението му, натиснете тук

 
Още от : Политика
28 март 2017
FACEBOOK
Одобрявате ли спирането на Шоуто на Слави?
Да
Не
Нямам мнение
резултати
Всички текстове и изображения публикувани в OffNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.