Посолството на САЩ поздрави Радев, очаква солидарност за НАТО

ОFFNews 23 януари 2017 в 09:47 4080 5

Американското посолство у нас поздрави Румен Радев и Илияна Йотова за встъпването им в длъжност като президент и вицепрезидент на страната. 

"Посолството на САЩ поздравява новоизбрания президент Румен Радев и очаква да работи с него за напредъка на целите, които България и Съединените щати подкрепят, включващи повишаване на просперитета на нашите народи, трансатлантическите връзки и ценности, ангажимента и солидарността в рамките на НАТО, модернизацията на въоръжените сили и сигурността на границите".

Това се казва в изявление, което е публикувано на сайта на американското посолство у нас по повод встъпването в длъжност на президента Румен Радев. 

"Съединените щати са ангажирани да продължат да укрепват и задълбочават приятелството и партньорството между нашите народи", пише още в поздравлението.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

4

El Commandante

23.01 2017 в 12:39

Еми не знам, по последи данни му беха открили двеста седемдесе и неколко неоправени кусура, още не се знае със сигурност кога ше е combat ready, поддръжката му е сто квадрилиона милиона долара на секунда летателно време...тва е същия ташак като Замволта, не е замислено като самолет, ми като система за усвояване и прибиране на едни пари.

77927

2

El Commandante

23.01 2017 в 11:54

Сакън!

Ние немаме пари да ги поддържаме тея летящи картофи.