ПФ предложи Поли Карастоянова за шеф на комисията по култура и медии

Ивайло Анев 11 декември 2014 в 11:22 11014 8

Полина Карастоянова е новият кандидат на ПФ за шеф на комисията по култура

Патриотичният фронт предложиха Полина Карастоянова за председател на комисията по култура и медии в Народното събрание.

Номинацията идва след оттеглянето на Слави Бинев от поста под натиска на протести.

Обяви я съпредседателят на ПФ Валери Симеонов.

"След като стана ясно, че трябва да издигнем нова кандидатура, вчера заседавахме и се спряхме на кандидатурата на Поли Карастоянова", заяви лидерът на НФСБ.

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов заяви, че Карастоянова е човек, който ще бъде приет от гилдията и има необходимите познания за поста. "Тя е диалогична личност и има желание за работа в тази насока", допълни Каракачанов.

Вчера Слави Бинев заяви, че няма да се кандидатира за шеф на комисията по спорта, като се размени с проф. Борислав Борисов от АБВ. 

Полина Карастоянова е завършила икономика в УНСС и втора магистърска степен по масови комуникации в Нов български университет. Работила е като стюардеса. През 2006 г. е сред учредителите на Националния борд по туризъм и е избрана за изпълнителен директор на организацията.

Карастоянова е в ръководството на партията на Слави Бинев "ГОРД" и стана депутат от квотата на партията, която е част от коалицията "Патриотичен фронт - ВМРО и НФСБ". Тя е член на комисията по култура и медии и беше един от защитниците на Бинев. Нейното име беше сред възможните кандидати за министър на туризма.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!