Опразват партера на "Позитано" 20, собственици си връщат имота

OFFNews 19 октомври 2016 в 16:06 7469 55

Частни лица си взимат партерния етаж на централата на БСП на "Позитано" 20. Реституцията на имотите им е по решение на Софийски градски съд. 

Днес, докато се борим за запазване на националната идентичност и икономика по канадското споразумение, с което се извършва национално предателство, с пълномощно на Лиляна Павлова и областната управителка на София влизат на „Позитано” и вадят партията от партерните помещения и въвеждат частни лица, обясни председателят на БСП Корнелия Нинова. Тя добави, че съдебното дело е приключило и БСП не е била страна по спора – държавата е трябвало да си защити сградата, на която левицата е наемател. „Държавата сама е предала държавния интерес. Това се случва 10 дни преди изборите. Това е още един елемент от предизборния натиск върху опозицията. От сега искам да им кажа, че няма да стане. Г-н Борисов, няма да ви се получи. По този начин показвате само слабост и страх. Няма да ни спрете само ни амбицирате още повече за действия”, категорична бе Нинова

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10538

52

Black Hex

20.10 2016 в 00:27

Професоре, водката като и сложиш женшен какъв вкус има?

10538

51

Black Hex

20.10 2016 в 00:24

ха-ха-хаххх!
Професоре, ето виждаш ли по какво се познават десебарите? Влече отвсякъде и всичко и все гледа да е "без пари"! Една човешка дума няма да каже примерно - "Ей, ако стане, ше се похвала, ше ви дам по едно юзче"...
Няма братче! Интереса друго му говори. Днес от тук инфо за мастикиса, утре от там инфо за паразите, в други ден ще изнесе производството в коста Рика за повече печалба... еми ше взема накрая и аз да съ омерзЪ да го е.а!
Мислех да ти предложа да опиташ друг вариант, мое производство, двойна преварка, без анасон, ма няма! Мри непросветен.

10538

48

Black Hex

20.10 2016 в 00:12

Е щом имаш такава колона на разположение той човека там си знае. То тва вече не и казан а дестилационна колона. Професионален клас. Разлика от небето до земята.
При обикновените казани е много трудно да докараш за по-дълъг период постоянна температура без пикове. Това е в основата на "дългото тяло", което би извадил от преварката.
 
X

Подкастът на OFFNews