Нова Република: Тайната госпожица на Борисов е Нинова

OFFNews 21 февруари 2017 в 15:49 7476 9

„Сближаването на позициите на БСП и ГЕРБ създава риск за българската национална сигурност. Умишленото блокиране на засилването на охраната на НАТО в района на Черно море е на практика създаване на риск от тероризъм и от имигрантски натиск".

Това заяви днес Атанас Атанасов от Нова Република.

На извънредна пресконференция председателят на Нова Република Радан Кънев и членът на Политическия съвет Атанас Атанасов обявиха, че изявленията на бившия премиер Бойко Борисов срещу НАТО застрашават националната сигурност. Според дясната коалиция, така ГЕРБ и БСП изчистват и последните различия помежду си, защото подготвят обща коалиция.

Повод за тревогата на Нова Република е признанието на Борисов, че в продължение на година е блокирал решението на НАТО за засилване на отбранителните способности в района на Черно море. Миналата седмица Алиансът най-после взе такова решение.

Атанасов добави, че Борисов пак заговори как иска да вижда в Черно море платноходки.

„Но няма никаква пречка платноходките в Черно море да превозват имигранти или терористи. А трябва да му се припомни, че когато той беше главен секретар на МВР, точно с такива плавателни съдове през Черно море се внасяха контрабандни стоки. И именно старите контрабандни канали се използват за трафик на имигранти", допълни Атанасов.

Според Радан Кънев сближаването на позициите на БСП и ГЕРБ е поредното доказателство за подготвяната коалиция между двете партии. Той припомни, че Нова Република първа е предупредила за задаващата се „голяма крадлива коалиция".

Нова Република обяви още миналата седмица, че ГЕРБ връща БСП на власт по две причини – първо, управляваха по комунистически и принудиха стотици хиляди десни хора да гласуват с червената бюлетина, за да се отърват от Борисов, второ - вече Владислав Горанов и Румяна Бъчварова казват, че ще преговарят с всички и търсят голяма коалиция, а Михаил Миков дори призна как през 2014 г. Борисов го поканил за коалиция.

После започнаха да идват доказателствата. Първо, т.нар. ревизия на Герджиков покри общите капии на БСП и ГЕРБ – скри Румен Овчаров – който още е представител на държавата в „Лукойл Нефтохим", скри и Делян Пеевски, който придоби огромно влияние в правосъдието и в разпределянето на обществените поръчки в последните 10 години – в тези години в управлението се редуваха БСП и ГЕРБ.

„Сега дойде най-тревожното доказателство – вече равниха външнополитическите си позиции по „Атака". БСП и ГЕРБ премахват едно по едно различията си  и гладят чаршафите за общото си коалиционно легло. Помните Борисов как каза, че си няма жена и си седи в Бояна сам като куче и гледа футбол. После каза, че има една тайна госпожица, с която той щял да се свърже, когато приключи с държавната работа. Тъй като държавната му работа приключи, мисля че е време да разкрие коя е тайната госпожица и нейното име е Корнелия Нинова", каза Кънев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12738

8

Mr Hivaga

22.02 2017 в 00:41

Е добре де то ДСБ бяха и във власта и в коалиции с ГЕРБ, дет се вика когато ядоха кюфтетата не риваха, сега защо някой друг ще прави коалиция с ГЕРБ ами защо не ?! А ДСБ сега се самопростреляха в крака и дясното се разцепи като за последно. Реформаторите може Светльо да ги добута, но да влязат, Да България, Нова Република и Реформаторите ,е крайно невероятно.

63994

6

Red or Dead

21.02 2017 в 18:26

“““““““.....Тайната госпожица на Борисов е Нинова....“““““““

И в този ред на мисли.....КОЯ е “тайната госпожица“ ......радуна или гнома.....аха, понял, менкат се...хихихихиии..

63994

5

Red or Dead

21.02 2017 в 18:24

Абе тия НИКОЙ не ги брои за.....живи, що ни губите времето с мавровите плазмодии....гномът и радуна........

10564

3

ultra-73

21.02 2017 в 17:04

Тиквун чистосърдечно, че даже и оглушително и с тупане в юнашките гърди, си признава, че "е блокирал решението на НАТО за засилване на отбранителните способности в района на Черно море." Това е "надеждният съюзник" и лоялен "член на сестринската му ЕНП":)

Хора, много внимавайте къде ще дадете гласа си този път! Аз гласувам за Нова България!
 
X

Да помогнем на украинските деца!