Нона Йотова номинирана за депутат от БСП

OFFNews 30 януари 2017 в 14:19 14496 8

Снимка Фейсбук на Нона Йотова

Актрисата и певица Нона Йотова е номинирана за депутат от гражданската квота на БСП. 

Йотова, която има дете от бившия шеф на МВР в правителството на Иван Костов - Богомил Бонев, е издигната за народен представител от район Средец. С най-много номинации за водачи на листи са Корнелия Нинова, Калоян Паргов и Жельо Бойчев, съобщиха от БСП София. Следва ги проф. Стефан Данаилов. 

Най-много противници на промяната в устава на БСП, която изхвърля от кандидат-депутатските листи ветераните с над 3 мандата досега и се очаква да бъде приета на предстоящия конгрес на партията през уикенда, има в Красна Поляна и Искър, показват номинациите. В първата за водач е издигнат Янаки Стоилов, а във втората освен него и Михаил Миков, които са сред основните потърпевши от поправката.

Миков е номиниран за водач на листа и от организацията в Надежда, а Костадин Паскалев - в Люлин. Той подаде оставка от Националния съвет на партията, която бе приета през ноември. Поводът бяха скандалите в партията за издигането на ген. Румен Радев за кандидат за президент.



Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

9

Denis Rizanov

31.01 2017 в 10:19

... че не анм кой си пак купил циганите....

Nik68, във Варна се проведе исторически областен конгрес на реаниматорите. В редиците им се вля историческа личност. И не само това, беше избран в директно състава на т.нар. им "национален координационен съвет". Янко Станев.

42249

8

Denis Rizanov

31.01 2017 в 10:14

към Денис Ризанов:
Ама колега...

Колега?! Вие сигурни ли сте, че сме колеги? Аз съм убеден в обратното. Това, че изказваме мнения под някакви новинки в някакъв форум, не ни прави колеги.
Колкото до митодито ще повангувам, че той ще стане трън за вас, сектантите от "формацията", защото това нямало да бъде партия, Нова Дегенерация. Това му е 3-та или 4-та политическа каручка, в която се нагнездва с единствената цел - да влезе НС.

16009

7

Nik68

31.01 2017 в 08:28

Все в тоя дух да я карат комунделите и пак ще реват, че изборите били манипулирани, че не анм кой си пак купил циганите, че , че, че. Ама кой ви е виновен, че шуробаджанащината винаги ви е била водеща сила. Та вие си бяхте узаконили права за децата и внуците на т.нар. "активни борци".

42249

3

Denis Rizanov

30.01 2017 в 16:44

митоди, не крий се бе! излез каже нещо. Всички стискаме палци за твоя рекорд.

42249

2

Denis Rizanov

30.01 2017 в 16:01

Еми гледаме снимката, четем, пак гледаме снимката... И не виждаме никакви паралели между нея и митодито. И двамата уж гражданска квота, ма пак са различни. Всъщност, мисля си, ако нещата се стекат така, че в следващите 12-14мес. имаме не един, а два тура парламентарни избори митодито ще може да затвърди своеобразен рекорд кандидатирайки се от 5 партия за парламента! Уникален.