Нинова от Петрова нива: Заветът на въстаниците е да бъдем обединени

OFFNews 21 август 2016 в 12:51 4859 2

Илинденско-Преображенското въстание е съвършеният пример за доблестната борба на българите за свобода. 113 години по-късно отдаваме почит не само към смелостта, но и към родолюбието на нашите предци, отдали живота си да съхранят българщината.

Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова на Петрова нива, където снощи се отбеляза годишнина от въстанието, съобщиха от пресцентъра на БСП. "Последиците от тази борба са много, а заветът един - да бъдем обединени. Днес тук сме се събрали различни хора, защото помним подвига, тачим паметта и искаме заедно да ги съхраним и предадем на следващите поколения", каза още Нинова. 
В Националния възпоменателен събор на Петрова нива се включиха и народните представители от левицата Атанас Зафиров и Петър Кънев, председателят на областната структура на БСП - Бургас Николай Тишев, социалисти от Малко Търново и други населени места от областта. В знак на почит бяха поднесени венци от името на Националния съвет, областната и общински структури на БСП. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12050

2

Luben Pandev

21.08 2016 в 20:05

Тая вече напълно изкукурига..привиждат и се въстаници, завети, огнени надписи по небето, звезди посред бял ден...петолъчки, ромбове..Така е - на Курнелия Нивина какво друго освен да и се привеждат Путинки по синурите. Яко е загоряла.

11480

1

Plagiat

21.08 2016 в 18:00

!!!В коментара има продуктово позициониране!!!! +16

Абе нерде Петрова нива, нерде Нинова нива.....
Тези и на братя Прошек ще посегнат.....
После наред е Нокия .... Дюрекс...
Тъй де. Все обединяващи продукти....

!!!В коментара има продуктово позициониране!!!! +16