Нинова: Къде е моралът на ГЕРБ? Вече забравиха какво обещаваха

OFFNews 07 май 2017 в 13:27 8067 7

„Оставаме опозиция и алтернатива в 44-то Народно събрание. Внесохме законопроект, който засяга преизчисляването на пенсиите. Тази седмица ще внесем предложенията на омбудсмана за промени в ГПК, които се отнасят до частните съдебни изпълнители”. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по БНР.

Тя обясни, че левицата, с политики, ще следва предизборните си цели, а управляващите се отмятат от предизборните си обещания.

„Управляващите отстъпиха от обещанията си и подмениха волята на хората, които ги подкрепиха. Видяхме, че при гласуването на правителството имаше сериозни разминавания между обещанията и програмата им”, подчерта Нинова.

Тя посочи са направени отстъпки от проблема с демографската катастрофа и по темата за сигурността на страната ни.

Нинова говори и за морала в политиката.

„До деня на изборите да гледаш хората в очите и да им казваш едно. Един милион да ти повярват - и на другия ден да кажеш, че ще се обединиш с ГЕРБ, а избирателите ни да почакат за промяната. Това няма как да се случи в БСП”, каза тя. 

Според нея обаче политическите им противници забравили за какво са говорили по време на предизборната кампания.

„ГЕРБ преди изборите обещаха нова Конституция, в която да отпадне имунитетът на народните представители. Не, няма го в програмата им - и няма да се случи. Внесохме два пъти предложение за замразяване на депутатските заплати – те два пъти го отхвърлят. За какъв морал говорим тогава, при положение че народът обеднява, а депутатските заплати растат”, попита председателят на БСП.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10538

6

Black Hex

07.05 2017 в 19:01

НАГЛЕТЦИ !!!

:)))))))))))))))


Спазвайте правилника, който сами сте сътворили!
гароне МЪСТ ДАЙ!
https://id.offmedia.bg/profile/57334e15b5cd3026197b9a1236caabaf

8001

4

Hristo Doltchinkov

07.05 2017 в 16:55

Колко лошо било да не се изпълняват обещанията? 40г. чакахме да бъдат изпълнени - никога не изпълнените обещаниата на на другарите на Нинова. Сега защо е тази пребързаност ? И кой ни докара до тук? Не е ли малко нагло да "Бутнеш баба си по стълбите" и да питаш що пада и кога евентуално ще оздравее ???? НАГЛЕТЦИ !!!

16008

2

Nik68

07.05 2017 в 14:42

Е а де? Където е морала на БСП. Оядени богаташи /незаконно забогатели/ мътят мозъците на оскотяли от бедност с приказки за социална справедливост. Няма такова нещо другари, Набийте си го в главите. И в Русия го няма, и в Куба и В Северна Корея. Няма равенство, Такъв е света. Хората не се раждат нито равни, нито еднакви. Едни са по-красиви, други по-умни, трети по-предприемчиви, четвърти по-надарени. Изначално сбъркана идеология прокламира Нинова и прекрасно го знае.

63994

1

Red or Dead

07.05 2017 в 13:40

МАЧКАЙЙЙЙ....Корни, ИСТИНАТА вече ГОВОРИ САМО от твоите красиви устни......Действай смело и непримиримо, гробаджиите са пътници....сега като УВЕЛИЧАТ и тока от юли, защото източниците им за крадене намаляват в геометрична прогресия.....ще ядат ХУРКАТА....ама този път с лихвите....за всичките злини които натвориха.....гробаджиите са еманацията на пиявица, те не могат да живеят без да крадат и с г@зовете си НАЙ-ВЕЧЕ....