Няма нищо лошо бизнесът да се среща с главния прокурор, смята Марешки

OFFNews 24 април 2017 в 11:19 2591 5

Няма нищо лошо бизнесът да се среща с главния прокурор, смята Марешки

Няма нищо лошо бизнесът да се среща с главния прокурор, но това трябва да става в кабинета на главния прокурор. Това заяви пред журналисти лидерът на партия „Воля” Веселин Марешки. След консултации при президента Румен Радев кой коментира скандала около срещата между Сотир Цацаров и бизнесмена и издател на в. Сега Сашо Дончев

Заради скандала бизнесменът Георги Гергов, който е бил посредник на срещата, подаде оставка като член на Изпълнителното бюро БСП. 

След срещата с президента Марешки каза, че партията му ще гарантира стабилност в управлението. "Обединихме се около това, че нашата парламентарна група е единствената, която на първи етап може да доведе до стабилност на управлението и ние освен подкрепа на първи етап за едно ново правителство ще бъдем и един от основните корективи за това дали се спазват предизборните обещания", каза варненският бизнесмен.

Марешки заяви още че, към днешната дата не са водени разговори за министри. Когато приключат преговорите с националистите и ГЕРБ, Марешки предположи, че и "Воля" ще получи покана.

В личен план той не се вижда като министър. Като партия и силно гражданско движение партия "Воля" е готова за експертно участие в абсолютно всички области.

Очакваме да видим визията на ГЕРБ за това какво трябва да бъде следващото правителство. Голяма част от нашата предизборна програма е влязла в тяхното коалиционно споразумение. Ще следим дали програмата се изпълнява и ако тя се изпълнява, ние сме готови да ги подкрепяме в управлението, каза още лидерът на "Воля".

На първи етап "Воля" ще се опита да добави най-силните си идеи към програмата във връзка с демографската криза.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12182

4

sawall

24.04 2017 в 12:51

Естествено, че варненската мутра на ТИМ Марешки не вижда нищо лошо. Плащаш си, получаваш достъп, така мислят "безнесмените".

17439

3

мнение от IP

24.04 2017 в 12:03

Няма лошо! Банкерите, партийните шефове, също...А! И Пеевски, задължително...

10571

2

Hissarion

24.04 2017 в 11:44

Вероятно за "намаляване на административната тежест" върху конкретни предприятия.