Москов за ДСБ: Мога да разкажа в грандиозна проза какво ще направя, но промяната става с участие във властта

OFFNews 29 януари 2017 в 11:31 8361 10

Реформаторският блок дава ясна заявка за изборите, че ще е представител на консервативната десница в България. 

Това каза Петър Москов, който стана част от РБ пред Нова телевизия. Той уточни, че вчера на Националния съвет на реформаторите е бил избран широк ръководен орган на блока, който се състои от няколко души. 

"Нашето мафиотизирано общество без правила и без институции, които да ги налагат и докато обществото не осъзнае това, ще отговаря на въпроса "Кой", а истинският въпрос е Защо - когато искаш да промениш нещо, става именно с участие във властта - само тогава може да бъде променено нещо. Аз мога в героична проза да ви разкажа какво ще направя и да го напиша довечера в социалната мрежа, но не става", коментира Москов разделението на ДСБ от Реформаторския блок. 

„Мое задължение е да работя за кампанията на Реформаторския блок и доброто му представяне на следващите избори”. Това заяви бившият здравен министър Петър Москов в студиото на „Събуди се”.

„След това смятам, че резултатите на десницата ще са такива, че ще могат да се продължат смислените политики”, допълни Москов.

Москов коментира и здравните реформи,които въведе като министър: Пръстовият идентификатор е ключът, с който може да ползвате цялата здравна система, ключът към електронно здравеопазване. И е безплатен", коментира бившият министър Петър Москов. 

"Всички стъпки, които съм направил като здравен министър, са с цел връщането на системата от търговския към медицинския модел", коментира още Москов. По думите му съдебното производство срещу него не е свързано с корупция и кражба и интересът на гражданите на България по отношение на ваксините не е ощетен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9057

8

dba

29.01 2017 в 13:33

Изключително човешко падение! От снимките на конгреса, където с озъбена усмивка стиска разни хора, които са му се върза, си мисля, че Москов или не е у ред или се е продал и вече е разбрал, че не е никаква далавера да си роб на мафията. Ако е второто сигурно стиска палци за най-лошия сценарий за България, в който няма грам свобода, за да си е струвал срамът му.

26179

7

ELPIDA

29.01 2017 в 12:48

Москов,вече ни изпържи с "философски трактат" за пръстовия отпечатък.
"Грандиозна проза" не, монолитна глупост.
"Героична проза" не, нарича се хероика в епоса.
Ами като имаш такива мераци,стани член на Съюза на Писателите, бе!Но при тях ще бъдеш обявен за Графоман.

Онкоболните,диабетиците,децата с увреждания и т.н.,
с "Тетадиф" ли ще ги лекуваш,Идиот ?!

17156

6

aviatora

29.01 2017 в 12:45

Москов, ти си същински паразит за здраеопазването.

20699

4

Новак

29.01 2017 в 12:32

Погледът казва всичко - леко налуден. Днес Семерджиев много добре го каза - политика на Москов е лява. Много по-добре ще минем без грандиозната му проза.

12038

2

косата

29.01 2017 в 12:01

Най-важно е участието във властта, Москов, знаем че за тебе по-важно няма ...