Москов отговори: Цветанов да не забравя, че изборите свършиха

Ивайло Анев 05 ноември 2015 в 13:58 4928 7

Здравният министър Петър Москов

Ако Цветан Цветанов остава на тона си от изборната нощ, очевидно е в тежък дисонанс с останалите решаващи фактори в управлението.

Така здравният министър и зам.-председател на ДСБ отговори на Цветанов, който по-рано обвини реформаторите, че държанието им след изборите не отразява постигнатите резултати на местните избори.

"Всички трябва да излезем от нощта на изборните емоции", категоричен беше Москов. По думите му правителството работи и има единно и стабилно парламентарно мнозинство.

„Ние с премиера си имаме своите човешки и мъжки отношения, каквото е имало да си кажем, сме си го казали“, обясни още здравният министър.

Той беше категоричен, че няма никакво съмнение в успеха на управляващата коалиция, на двете ѝ основни съставки.

Съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев пък коментира отхвърленото от парламента вето върху закона за военното разузнаване, който на практика изхвърля сегашния директор Йордан Бакалов от поста.

„Ние си потвърди позицията. Тя съвпада с позицията на президента. Както при предишното гласуване в парламента, но очевидно не съвпада с позицията на ПГ на ГЕРБ“, обясни Кънев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови