Марешки ще преговаря първо с Патриотите и след това с ГЕРБ

OFFNews 27 март 2017 в 07:53 6076 4

Марешки ще преговаря първо с Патриотите и след това с ГЕРБ

Лидерът на Воля Веселин Марешки ще търси среща с Обединените патриоти преди да води разговори с ГЕРБ. 

Почти сигурно е, че партията получава 12 мандата в парламента на база 92% проверени протоколи в РИК. При 89.73% обработени протоколи към 7.00 часа тази сутрин Воля получава 4.11% от гласовете. 

„Първоначално ще направим среща между Воля и Обединените патриоти и едва тогава ще говорим с ГЕРБ. Засега обаче не съм се чувал с никого от партиите от статуквото. Чакаме резултатите и очаквам да се обадят. По-вероятно е управление в дясно. Ако зависи от нас, ще поставим условия, които са добри за страната. Ние като държава трябва да подпомагаме младите семейства да остават в България”, заяви за Нова тв лидерът на Воля Веселин Марешки.

„За нас не е на всяка цена влизането в парламента. Не ние държим химикалката. Явно тя отново решава резултатите в изборите. Явно по-скоро влизаме. Имаше черен пиар, купуване на гласове и всичко онова, което сме го виждали вече по време на изборите. От една страна ние сме победителите, защото направихме неща, които не бяхме правили досега. За нашите нестандартни идеи има подкрепа в обществото. При 5-форматен парламент е възможна коалиция и в ляво, и в дясно”, добави Марешки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8982

3

Росен Миленов

27.03 2017 в 20:49

В БЪЛГАРИЯ Е НАЛИЦЕ МАФИЯ, КОЯТО УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА И ДЪРЖИ ОБЩЕСТВОТО В ПЛЕН ВЕЧЕ БЛИЗО 30 ГОДИНИ.
Тази престъпна организация има пирамидална структура, която кореспондира с йерархичната структура на държавното управление.
Повече прочети тук - http://dogovorat.com/post-3/
Затова организирам РЕФЕРЕНДУМ ЗА СЪДЕНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЛИЦА ОТ ПРЕХОД. Виж тук - https://www.facebook.com/referendum.politici/