Лято е: Министър докладва в празен парламент

OFFNews 08 юли 2016 в 17:15 9411 2

За национален рекорд се бори настоящият парламент. Днес по време на парламентарния контрол министърът на туризма Николина Ангелкова трябваше да отговори на депутатски въпрос в празна зала.

Уморени от много работа (в петък и четвъртък), депутатите не можаха да дочакат края на парламентарния контрол и към 13 часа парламентът беше празен.

Ангелкова отговаряше чинно на своя въпрос без никой да се интересува от това. В залата я слушаха 7-8 депутати, от управляващата коалиция – нито един. Ни ГЕРБ, ни реформатор, ни патриот.

Възмутен, написа това във „Фейсбук“ независимият депутат Георги Кадиев и заключи: „Лято е“.

А в тон летните своеволия, зарадвал се на ситуацията случаен гражданин попита: „Ще попитате ли Ангелкова има ли друга разрешена дейност сред природата, освен да строя? Благодаря.“

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12208

2

Рапсилян

08.07 2016 в 21:37

Озориха се. Не е лесно да бачкаш два дена в седмицата по 2 часа. Тоя семеен бизнес кой ще го наглежда, тия резервации със семейството и любовниците по курортите кой ще ги оползотворява.

12447

1

LDK

08.07 2016 в 20:50

За неявяване на работа - уволнение. Хайде, ако обичате - чувствайте се свободни да си търсите друга работа. За тая явно нямате желание. ... освен че не я и можете.