Кои отиват при Марешки: Първите имена

OFFNews 27 януари 2017 в 07:00 24637 8

Социолозите са категорични за новата партия "Воля" на бизнесмена Веселин Марешки: със сигурност влиза в парламента. Но кой всъщност е в тази партия освен самия фармацевтично-петролен бос, е пълна мистерия.

Среща на Марешки с дребния и среден бизнес в столичния хотел "Радисън" хвърли повече светлина върху част от хората, на които бизнесменът ще разчита на политическото поприще.

За медийния образ на новия политик вече се грижи Цветелина Узунова, която през 2001 г. стана говорител и прессекретар на НДСВ, а след това и директор на Правителствената информационна служба в кабинета на Симеон Сакскобургготски. От 2006 г. Цветелина Узунова управлява своя компания за публична и медийна комуникация VIPART,, която работи предимно в сферата на корпоративния PR.

Сред хората на Марешки има и други познати имена. Към политическия му проект е преминала и цяла една кандидат-президентска двойка, с която бизнесменът се конкурираше на президентските избори. Това са финансистът Румен Гълъбинов и адвокат Веска Волева.

Гълъбинов е известен икономист, бивш шеф на Агенцията за застрахователен надзор. На вота на 6 ноември адв. Волева му бе кандидат за вицепрезидент.

Ресорите в екипа на Веселин Марешки се очаква да бъдат уточнени до седмица.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7506

8

Уфф, още един "независим" спасител нямащ нищо общо със статуквото..

Граби народе!! Ще пусне бензина по-ниско с още 5 стотинки!!
Ха сега да видим!! Кебапчетата вече омръзнаха..

14469

6

случайно прочетох

27.01 2017 в 12:11

Марешки така и не е разбрал, че е събрал гласове от протестен вот.Съмнявам се, че ще влезе в парламента с партия с неясна визия и цели!

21272

5

Гароне

27.01 2017 в 12:01

Надявах се Бареков да е последното недоразомение, което вкарваме в политината, но уви.
Явно имаме още много да патим :(

16193

3

SC

27.01 2017 в 09:31

Пеперудки разни, пърхащи от партия на партия. Има ли учудени?

12062

1

Dimitar Simov

27.01 2017 в 08:25

,,Социолозите са категорични за новата партия "Воля" на бизнесмена Веселин Марешки...''

Чудя се каква е тази социологична сигурност, касеща един неидентифициран политически проект, с леко съмнителен предводител. Дали не е функция на размера на хонорарите за ,,соц. проучвания''.

Другата опция е, след феномена ББ,зададе ли се на политнебосклона ниско-чел, късо-подстриган, дебело врат ,,политик'', автоматично да получава 10% ей така за всеки случай...

Според мен е по разумно да видим прогнозите на Алена...