Кандидат-президентът на реформаторите ясен след седмица

OFFNews 16 август 2016 в 17:53 5224 2

Удовлетворени сме от изслушването на кандидатите за президент на Реформаторския блок. Всички заявиха твърда подкрепа за евроатлантическата ориентация на страната, както и за ефективна съдебна система, борба с корупцията, засилване на реформите в образованието, икономиката, здравеопазването, отбраната.

Това каза Найден Зеленогорски, председател на Предизборния щаб на Реформаторския блок и заместник-председател на „Движение България на гражданите“ след изслушване на кандидатите за президент от Изпълнителния съвет.

По време на изслушването кандидатите са разяснили своята визия за президентската институция и са отговорили на въпроса каква трябва да бъде посоката на България.

„Предрешеност в резултатите няма. Следващия вторник ще видим данните от социологическото проучване, ще чуем и мнението на местните структури, които всяка партия попита и ще търсим механизъм за окончателно решение“, разясни Зеленогорски.
 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29585

2

Izalina

17.08 2016 в 07:26

"...както и за ефективна съдебна система, борба с корупцията, засилване на реформите в образованието, икономиката, здравеопазването, отбраната."


четвърт век едно и също...на приказки. от всички!