Кадиев: Трябва ни ново правителство и ГЕРБ да загубят изборите

OFFNews 24 октомври 2016 в 18:19 7681 4

Снимка БГНЕС/архив

Георги Кадиев

„На мен ми звучи като клише, но трябва да се спасява България. За да се спаси България, трябва да има ново правителство. За да има ново правителство, ГЕРБ трябва да загуби тези избори.”

Това коментира в ефира на bTV независимият депутат и лидер на партия "Нормална държава" Георги Кадиев.

"Трябва ли да оставим ГЕРБ все да печелят?", попита риторично народният представител.

Кадиев коментира, че кампанията за него е скучна, а кандидатите - предвидими.

Най-естествени са кандидати като Митьо Пищова. Очаквах да чуя по-смислени политически тези. Цецка Цачева е под всякаква критика и е най-слабият кандидат, който ГЕРБ може да извади. Като председател на Народното събрание се справяше добре, но за президент е под нивото, каза Кадиев.

Депутатът коментира и вече явната подкрепа на ДПС за Пламен Орешарски.

"От самото начало предполагах за тази игра, но в нея ясно личат и ГЕРБ. Усилията са насочени към това Орешарски да е на втори тур, за да се изправи Цачева срещу по-слаб кандидат", каза още Кадиев и допълни, че би гласувал за кандидата на БСП ген. Румен Радев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11827

4

Victor Dachev

25.10 2016 в 09:52

"За да съм на власт, трябва другите да загубят"... абе как толкова години не промениха тази бестяща стратегия бе....
Инче беше сладур като се изнизваше по терлички от парламента с мерцедесчето и дандармерията риташе и изнасяше хората за да мине, два часа след което обясни че то нямало никого там. Намало да главсува Пеевски ама гласува. Фандъкова изсякла Южния Парк за да направи паркинг + приложена снимка на паркига до парка.
Защо напусна "социалистите" като си е типичен социалист? По миризмата се усеща от далеч.

12530

3

синя сова

24.10 2016 в 22:27

Гербарски тролове,герб е един фалшификат сътворен от ДС за уж дясна партия!Борисов лъже,както винаги е лъгал!Лъже народецът ,който гласува за него,лъже подскачащите като свраки журналистки,които са доста младички за да знаят какъв е бил преди "вожда"!Лъже в ЕС!Като дойде в България ,лъже какво е говорил там!А още не е дал точен отговор ,какво се е договарял с ердоган,та против всякакви закони за правата на човека върна и Бююк,и следващите 7 души,и сега никой не знае дали вече не са убити в Турция.А баба цоцолана пък реши,че Брюксел е държава в ЕС,а Русия е столица извън ЕС!;Слушайте мен-баба цоцолана ще е на 5-то място,а мутрата да подава оставка!

12584

1

сдг

24.10 2016 в 18:52

Този с Радан,Нинова,Дончева и всички които мразят Бойко,при една и съща врачка ли ходят.Която им обещава че ГЕРБ ще загубят всеки следващи избори?

 
X

Подкастът на OFFNews