Измамници събират подписи от името на "Да, България" за излизане от ЕС

OFFNews 15 февруари 2017 в 18:58 6184 15

Снимка Сергей Антонов

Измамници събират подписи за излизане на България от Европейския съюз от името на "Да, България", съобщиха от пресцентъра на ДаБГ. 

Сигнал за това, че са събирани подписи по домовете са постъпили от симпатизанти на "Да, България". 

"Поредното активно мероприятие започна, след като днес Върховният административен съд (ВАС) отхвърли като недопустими жалбите срещу регистрацията на коалиция “Движение Да България” за парламентарните избори". Тези измамници са част от схемата с фалшивите жалби, чието съдържание е обида към българските институции", посочиха оттам.

"Наясно сме, че тези атаки няма да спрат. Това няма да ни спре. “Да, България!” ще бъде в следващия парламент", категорични са те.

Три жалби бяха подадени срещу "Да, България", за да ѝ попречат да се регистрира като партия за изборите. Жалбите по-късно бяха оттеглени, но заради тях партията не може да се регистрира в ЦИК и да се яви самостоятелно на изборите.

За да излезе от ситуацията, партията на Христо Иванов реши да се яви в коалиция със Зелените и ДЕОС, носейки името коалиция "Да, България".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9057

15

dba

16.02 2017 в 10:45

Имам чувството, че това вече е част от кампанията на Дабг. Толкова е тъпо че чак ме съмнява да е направено от "врага". Или врагът трябва да е много тъп и да не се сети, че ще героизира жертвата си с толкова пошли жалби и референдум дето и БСП не смее да го направи(за излизане от ЕС) или Дабг точно с рецептата на лъжепатреотите плаши хипстърския си електорат, че ще му вземе европейския паспорт ако не се замъкне до урните. Още не са дали никакво смислено обяснение защо не се коалираха с Нова република и защо не им пука, че няма да влезнат в парламента, с което ме навеждат на мисълта, че са изфабрикуван отровен двойник.

42249

14

Denis Rizanov

16.02 2017 в 08:15

Ти сериозно ли се прехласваш по тази династия?

Ха-ха-хахххх! Ако наистина съм се прехласвал по него щях ли да използвам такива думи по негов адрес? Безпредметно е да продължаваме. Трябваше да наблегнеш на другата част - за ко.елетата издънки на комунистически отрепки. За невъзможността им да произведат нищо смислено, а вече превалили билото на живота, 40-тата година., за това, че нямаше да имат дори образованието, което имат в момента, ако не бяха от такива котила.
Безнадежден случай си.

За останалите. Не виждам някой да се страхува от тях. Правете разлика между страх и презрение.
Страхуваше се на времето мъжленцето на партийния секретар, драгалевския ваню. Затова и влезе в сговор с господарите си и не позволи лична и партийна регистрация на мадридския крадец. Затова на изборите народеца му го нахака до сливиците!
Е положението народно не се промени към добро... но ванчо, убиецът на сините народни надежди, го яде дебел.


12362

13

Хуан

16.02 2017 в 01:12

Голям страх от тия между 0,5 и 2,5%, които им дават. Дайте сега да им разнищим родата до 35 коляно по съребрена линия. Явно хипотетичната възможност пра-, пра-, пра-племеникът на някой да влезне в парламента е несравнимо по-голяма опасност за благоденствието на държавата и нейните граждани, както и за устойте на демокрацията, отколкото представителите на монархо-комунистическата олигархическа, псевдопатриотична клика, отличаващи се с наднормено тегло.

63994

10

Red or Dead

16.02 2017 в 00:42

““““.....Измамници събират подписи за излизане на България от Европейския съюз ““““““

БРАВО, честни и святи са тези люде....

42249

6

Denis Rizanov

15.02 2017 в 22:21

Царя как го избраха?... Да не е имал някакви постижения зад гърба си?

Ти сериозно ли? Сравняваш една европейска монархическа фамилия, издънка от две още по-големи европейски такива със внуците на едни омазани биволари и крепостни селяни, въдигнали си по ирония на съдбата до неподозирани социални висоти. И имаш наглостта да питаш какво имал зад гърба си? Сериозно ли?
Мадридското шмекерче може да е пълен пропаднялак, комарджия, нещастен урод продал отличията на дядо си, но преди всичко той има потекло. След това има възпитание, маниери и т.н.
Направо ме разби с тва сравнение с тия комунистически отрепки, които нямаше да са и това като образование, ако не бяха от такива семейства!