И Даниел Вълчев няма да участва в листите на реформаторите

OFFNews 14 февруари 2017 в 11:15 8928 4

Даниел Вълчев също няма да участва в листите за депутати на Движение България на гражданите, което е част от Реформаторския блок.

Меглена Кунева няма да бъде част от листите за народни представители на тези избори, но тя остава в политиката като лидер на ДБГ, категоричен бе Вълчев. „Движение България на гражданите“ не е партия на един човек, нито на едно поколение, ред е на по-младите, добави той и каза, че също няма да участва в листите.

Вълчев подчерта пред бТВ, че Реформаторският блок води разговори с няколко организации и е оптимист, че РБ ще продължи да се разширява.

За първи път виждам няколко служебни министри, които смятат да правят дълбоки промени за краткия период, в който са там", коментира спрените програми на Министерство на образовнаието Вълчев и посочи, че освен за образованието, служебният здравен министър също е направил подобни заявки, без да прецени, че има 2 месеца хоризонт на работа, а единият вече мина.

Служебният министър на здравеопазването заяви, че ще маха отпечатъците, по-правилно било карта, казва, но за това се говори от 15 г. и никой не е направил картите, не виждам как ще стане за 2 месеца. Нека служебният министър първо въведе карти и тогава маха отпечатъците, ако не е така, съм притеснен, защото цялата хайдитщина в болниците ще продължи, допълни Вълчев.

Даниел Вълчев коментира в детайли и проблемите с Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж". Какви са проблемите според него - вижте тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12392

3

sevsev

14.02 2017 в 12:09

Аз също няма да влизам в листите, защото никой не ме иска там.

15614

1

OTBPAT

14.02 2017 в 11:24

Следващата им стъпка е да се "влеят" в герб ли?