Христо Иванов: Правим всичко възможно да се регистрираме до изборите

До седмица представят Инициативния комитет, който ще учреди партията на Христо Иванов

Николаос Цитиридис 12 декември 2016 в 14:45 11109 13

"Правим всичко възможно да се регистрираме до изборите" - това каза пред OFFNews Христо Иванов за стъпките, които новосъздаденият от него политически проект "Да, България" следва в момента. 

Засега няма точна дата за регистрацията на партията, коментира още Иванов.

От друг свой източник OFFNews разбра, че до седмица ще бъде създаден и обявен Инициативен комитет от 50 души, които да учредят "Да, България". 

В ИК ще участват професионалисти и няма да има нито едно от познатите ни в политиката лица.

Името на партията със сигурност ще бъде "Да, България" и няма да претърпява промени. 

Целта на партията е влизане в парламента, а форматът на "Да, България" е ясен - граждани, обединени срещу мафията и корупцията. 

Христо Иванов коментира още, че в момента се водят разговори с различни хора, организации и партии за бъдещи и съвместни работа и диалог.  

Кой или кои ще бъдат председатели на партията ще стане ясно, след като "Да, България" е вече регистрирана и разполага с орган, който да вземе решението. 

Иванов коментира и цветовете в логото на "Да, България".

"Цветовете в нашия спектър са сравнително ограничени и няма безйрани възможности. Ще стане ясно за какво става дума, но няма политическо значение", каза Иванов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14355

14

neverland

13.12 2016 в 09:13

Нека да пробва човекът, да се изкаже...кои ще влизат, ляво ли, дясно ли ще са ориентирани, каква ще им е идеологията...рано е да се прецени дали новото е добро или лошо. Но иначе с добро впечатление съм останал от него, за сега.

Колкото до близостта му до Прокопиев...що пък на мен ми е симпатичен, има стил човека, елегантен е и не действа в стила на Борисов, Станишев, Пеевски....реално сякаш нищо лошо не прави човека(което никак не е лесно да се създаде подобно усещане и е за похвала).

11739

13

muhlio

13.12 2016 в 01:51

Рубладжийте, чак взеха да се пенят.

13604

11

In Trum we trust

12.12 2016 в 19:42

Както Борисов в едно интервю по Нова Телевизия се изпусна поливината му министри от първият му кабенет са били назначени от олигарха Прокопиев в това число и настоящният президент Плевнелиев, който меджудругото е личен приятел с олигарха Прокопиев. Христо Иванов беше назначен в служебният кабинет съставен от Плевнелиев, познай по чие предложение. Цялата така наречена съдебна реформа замислена от олигарха Прокопиев и кръга около него е нищо повече от борба на единият клан на олигархията (мафията) - този около Прокопиев с другият този около ДПС и Пеевски, за това кой да овладее съдебната система. Нито едните нито другите нямат интерес от работеща съдебна система, защото при такава те ща са и първите клиенти.

25665

10

Victimized

12.12 2016 в 19:29

"Той човека още не почнал квото и да е, а масковския залп вече го застига. Шубето е голям страх."

"""Правим всичко възможно да се регистрираме до изборите" - това каза пред OFFNews Христо Иванов за стъпките, които новосъздаденият от него политически проект "Да, България" следва в момента."

......................

25665

9

Victimized

12.12 2016 в 19:27

Нямам нищо против "човека" имам нещо против чуждото финансиране, което влиза под формата на дарение от една държава към друга, за развитие, а развитие няма и всичките политически проекти които се случиха под крилото на това посолство се провалят лавинообразно .
Аз за разлика от вас успявам да разбера как работи модерната политика. И знам , че новия спасител ще се появи на политическата сцена, както винаги, ще бъде много добре медийно подкрепен, ще има обществена подкрепа и ще обещава тотална промяна. Реториката му ще е насочена срещу статуквото и ще акцентира върху лошите му отношения с досега управляващите, като това трябва да ни вдъхне доверие.
В края на мандата му, ако въобще го завърши, единственото което ще се е случило ще е едно масово преразпределение на капитали, бизнеси и държавни позиции с голямо значение.

12385

8

Ivansti

12.12 2016 в 18:06

Човекът изглежда адски читав, честен и начен.... Но медиите умишлено ни показват само Малеева и Таков около него. А на учредителното събрание мернах - Цонева, Генов, Прокопиев?!?! Няма да стане с тези хора.... Иначе от сърце успех

12212

7

terorero

12.12 2016 в 17:48

Това, което виждам изключително ме радва. Троловете мощно нагазиха Христо Иванов и проекта Да, България при положение, че за него още не се знае на практика нищо. Знае се само кой го прави. Христо Иванов стана министър на правосъдието с кауза да има истинско правосъдие в България. След като се изметнаха от собствените си подписи всички партии той си подаде оставката и продължи борбата сам. С интерес наблюдавам критиките към този човек. Изумително е какви са, от кого идват..и за какво точно го критикуват. И е много показателно. Успешен ден на всички. И на вас КОЙ тролчета. По вас вече се ориентираме безупречно!

25665

5

Victimized

12.12 2016 в 17:28

Българите като цяло са търпеливи до болка, но напоследък получават гадене от фразата "новосъздаденият от него политически проект". И не е безпричинно, всички такива новосъздадени проекти които видяхме, се оказаха просто обикновени политически прости*утки, които крадат повече от комунистите когато им се отдаде възможност. Другите неща които показаха е, че по никакъв начин не са независими, че смятат национализма и патриотизма за най-голямата беда на човечеството, че са готови да подложат народа си на още по голяма мизерия, само за да угодят на "големите началници". Морал, ценностна система и постоянство са качествата които един политик и държавник трябва да има. Безпринципни кретени, които говорят само онова което е "правилно" да се каже, отмятайки се от всичко което са обещали или заявили, при това публично, са недостойни човешки същества, които не би следвало да бъдат допускани до обществото, още повече пък да вземат решения от които зависи живота на хора.