Георги Марков: Протестиращите нямат право да управляват България, нито феновете - „Левски“

Резултатът между ГЕРБ и БСП е 10:1, каза бившият конституционен съдия

OFFNEWS 26 февруари 2017 в 10:37 13900 9

„Избрах ГЕРБ, защото няма кой друг. Битката последните години е между БСП и ГЕРБ, а резултатът от нея е 10 на 1 за ГЕРБ. Тя направи политиката реална дейност. БСП от своя страна се държи като новоучредена партия, като че ли сега се е родила”, заяви пред Нова телевизия бившият конституционен съдия Георги Марков, който влиза в предизборната кампания като кандидат-депутат от партията на Бойко Борисов.

„На Сирни Заговезни е удобен момент БСП да поиска прошка от българите. Не за онези 45 години, а за проваления български преход”, смята той.

Марков каза още, че ГЕРБ в момента няма никаква алтернатива.

Като бивш председател на Управителния съвет на „Левски”, той коментира и новината, че Спас Русев си тръгна от клуба. Той посъветва бизнесмена да обмисли добре решението си, защото няма право да го захвърля като „носна кърпичка“.

„За Спас Русев – наистина е фин човек и браво, че се съгласи в днешно време да поеме клуб като „Левски”, да те питат фенове с декларации защо този ще е шеф на Надзорния съвет, защо онзи ще е. Ами този ще е, който той реши. Нито протестиращите имат право да управляват България, нито феновете - „Левски“, коментира Марков.

Според него Русев не е виновен за дълговете на синия клуб.

"Той ги завари. През декември той ми каза, че няма да допусне с „Левски” да се случи същото, което стана с ЦСКА”, допълни бившият конституционен съдия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

2

Red or Dead

26.02 2017 в 11:02

Агент Николай....в целия си блясък от...КРЕТЕНИЗЪМ..ДЕБЕЛООЧИЕ..НИЗОСТ....да продължавам ли....

Апропо, ако трябва да се изразя футболно.......резултатът по политическа проституция м/у ....агент Николай и другата лека жена йожени дьо михалЯт......е.....1:1......

Много скоро всички тези откровени долнопробни к@рви(Йончев, ако има по-точна дума, няма да се сърдя на триенето)ще отекат в канала, но се страхувам, че ще запушат и....него....
 
X

Да помогнем на украинските деца!