Ген. Атанасов: Столичната полиция пази наркоразпространението, Бъчварова не е министър

OFFNews 10 юни 2016 в 09:07 12242 31

„Наркоразпространението пази шефовете на столичната полиция”. Това заяви в ефира Нова телевизия депутатът от Реформаторския блок Атанас Атанасов.

Той допълни, че именно полицейският чадър над търговията с дрога в София е причината за липсата на акции срещу дилъри в последните години.

Атанасов определи като абсурдна тезата на МВР и премиера Бойко Борисов, че престрелката в „Слънчев бряг” от сряда вечер е била следствие на обикновена махленска свада.

„Борисов ни взима за пълни балами”, категоричен бе депутатът.

Според него стрелбата е резултат от „сблъсък на две групировки, които не зачитат властта”.

„Бъчварова не е вътрешен министър, Борисов е истинският такъв, а тази жена се съгласи само да пази гърба на началника си”, каза още Атанасов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13340

33

Blagodatka Dushanova

10.06 2016 в 22:42

Прекрасна реч!Чесъне,благодаря.Дано повече хора да я чуят.Въпреки ченгесарските ,мафиотски медии...този път можем да се гордеем с нашия Президент!Може би в края на своя мандат ,той успя да се измъкне от сянката на "ШЕФА",който беше казал ,надменно и подигравателно ,с пренебрежение и към гербарския ,ошашавен електорат -"и магаре да им предложа ,и него ще изберат..."...Четете,слушайте и помнете ,българи,идват избори,трета грешка ако направим ще си ликвидираме държавата!

13340

32

Blagodatka Dushanova

10.06 2016 в 19:37

№ 30 -Костов никога вече няма да се върне.За съжаление народецът "поверва"на чудовищните лъжи на ченгесарската пропаганда,които продължават дори до днес.Ако не беше Костов "да измете Авгиевите обори" от комунистическите крадливи и мафиотски управления...ако не беше ТОЙ да възстанови фалиралата икономика и фалиралата банкова система,сега щяхме да гледаме Европа през очилата на путин...друг е въпросът ,че той май няма очила...А днес г-н Атанасов е казал много неща в Нар.събрание,които никъде не смеят да ги напишат,защото е наричал нещата с истинските им имена...ще се опитам да намеря някъде цялото му изказване...Ние гласоподавателите сме си виновни.Избираме си мафиотите и ченгетата да ни управляват,а после псуваме...

13214

31

XR4

10.06 2016 в 19:19

Ген.Атанасов е АБСОЛЮТНО ПРАВ за всичко , но пък от друга страна-точно ти ли намери да се изцепиш , бе Атанасов?

ПП.Колкото и да търсите и да обяснявате проблемите....всъщност главния проблем си го създаваме НИЕ! Всички ние! Очаквате почтеност , съвест и съзнание от политик? Бооже колко наивно! Докато всички ние дремем и си мълчим,докато всеки гледа да се спасява по единично,все така ще е!

10564

30

ultra-73

10.06 2016 в 17:01

По времето на Костов ъгловатите примати с "одухотворени" лица и ниски челца, си махнаха лепенките от магазините и заведенията! Какъв е изводът - Костов "да дойде" ПАК!

11300

28

Танг

10.06 2016 в 16:18

Право куме в очи. А червената слуз да продължава с измислените опорни точки, триенето на кукита и прокситата. Гласовити...и смешни сте, блиц-атака курви.

25665

27

Victimized

10.06 2016 в 14:59

Организираната престъпност е демократичния начин за контрол на масите , ако не ви харесва , измислете си друга система .......

25665

26

Victimized

10.06 2016 в 14:58

Обществена тайна е , че в демократично развития свят , престъпността е в симбиоза с властта , точно както ЦРУ пласира крек и кокаин по улиците . Понеже в основните на демократичната държава са заложени принципи за неприкосновеност , личностна свобода , свободата на движението, словото ect . От позицията на демократично управление , което и да е правителство не може да упражнява силов контрол над гражданите си. Тогава идват организираната престъпност , битовата престъпност , тероризъм , фундаментализъм .Всичките тези опасни фактори са много широко отразени от медиите . Тогава се получава нещо много интересно , бъг в системата , всички демократично настроени граждани , с удоволствие се съгласяват да има повече полиция , да има повече камери , полицията да има по големи правомощия с които да бори престъпността и те ги получават , ама хоп втори бъг в системата , полицията всъщност не бори престъпността , а се ползва за репресии (КТБ) . Така всички тези служби стават тояга на властта .

25665

25

Victimized

10.06 2016 в 14:51

За мен е привилегия да се обърна към вас днес като президент на България. Чест е да говоря тук, в самото сърце на европейската демокрация. Аз съм горд про-европейски президент на про-европейска нация. Ние, българите, сме горди с това, че сме опора на стабилността и двигател на позитивната промяна в Югоизточна Европа. Наша обща цел е да защитим европейските ценности за мир, свобода, демокрация, човешки права, върховенството на закона и солидарността. "

Как точно , случващото се в Сл. Бряг подкрепя думите на президента ? Стабилност ? Позитивна промяна ? Права ? Ще трябва да сте малко по креативни , чесънчето горкото , колко ти дават за да говориш такива глупости ?

29217

24

Лопе де Вега

10.06 2016 в 12:54

ЧЕСЪН! Отлично напомняне за речта на Плевнелиев в Страсбург! Не ми се вярва, че чух толкова смислена и съдържателна реч. Още по-важно е, че тук се намери един, който да поиска и от останалите да я прочетат. По този повод - явно няма особен смисъл от дискусията ви с Иван55, особено частта за свободата на словото. У нас няма да има такава. Коя телевизия, кой вестник обърнаха сериозно внимание на тази реч? А ако бяха? Народът иска да знае какво става с митьо очите, ега окьоравее. Това е животрептющата тема днес. Жалък народ, жалка държава! Точно Пухльо да ни измие поне малко очите!

Поздрав!
 
X

Да помогнем на украинските деца!